EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

20/9/12

TOTHOM A LA PLAÇA SANT JAUME!!!


SI SOU A BARCELONA
ENCARA SOU A TEMPS!!








Aquest és el comunicat d'avui de l'ANC:


'Després de la reunió mantinguda entre els presidents de la Generalitat i del govern espanyol, l’Assemblea Nacional Catalana considera:

Que Catalunya ha d’iniciar, responent al clam històric d’aquest 11 de setembre, el camí cap a la consecució d’un estat independent.

Que aquest camí ha de ser irreversible i ferm, amb un calendari establert que no s’allargui en excés amb el temps; i que l’han de fer junts Govern, institucions i societat civil.

Que si el MH President de la Generalitat sr. Artur Mas actua en aquesta direcció de manera inequívoca, comptarà amb el suport de l’ANC.

Així mateix, l’Assemblea Nacional Catalana es compromet a seguir treballant sense descans per ampliar la majoria social ja existent al país favorable a la independència; en un projecte constructiu i inclusiu que compta amb tots els catalans que desitgin viure en un país més just, pròsper i democràtic.



Finalment, convoquem als catalans i catalanes a anar a la Plaça Sant Jaume a les 19:30 hores per reafirmar el clam independentista de la Marxa de l’11 de setembre a l’arribada del President de la Generalitat.'

SI SOU A BARCELONA
PORTEU LES ESTELADES!!!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo he anat. Portadora de la pancarta de l'ANC. Quan he arribat les joventuts de CiU repartint senyeres, no estelades, i papers fets al carrer Còrsega de suport al President. Estàvem els ciutadans i els militants d'un partit. Els ciutadans per continuar forçant als politics que treballin per la independència, els militants del partit començant ja la campanya. La independència és la prioritat. Finalment tothom plegats i cridant in-in-in-de-pen-dèn-cia. Espero i desitjo que els polítics estiguin a l'alçada; ara els toca a ells i elles treballar per aconseguir-ho.