EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

14/3/12

DÒRIA: CINC ESTRANYS A LA DERIVA

.
.


.
Cinc estranys, cinc dies, un petit bot salvavides. I pocs queviures, per tres dies com a molt.
.
Cinc estranys perduts al ben mig de l'oceà: un mariner italoamericà de fort caràcter (Ramon Godino), un jove actor baliga-balaga i vividor (Joan Sureda), un jove suec ric (Adrià Devant), una dona rica i frívola (Laura Sancho) i una senyora gran, una gran senyora, que ha perdut tota il.lusió de viure (Núria Valls).
.
En situacions extremes, de tots és conegut, es cauen al terra totes les màscares. Al terra, o en el pitjor dels casos, com aquest, al mar.
.
Davant de vivències extremes surt el millor i el pitjor de cadascú, surt tot allò que hom amaga a un mateix i als altres, i que els altres, tantes vegades, ni de lluny poden sospitar.
.
De les llums i ombres, de les glòries i misèries de les que són fetes les vides de les persones, i d'allò del que l'ésser humà és capaç, tracta DÒRIA, aquesta (formidable) obra de teatre.
.
Guardeu l'alé. Prepareu-vos per ser testimonis d'aquesta història de cinc vides en el límit. Testimonis de com cinc estranys portats per un fet tràgic i inesperat (l'enfonsament del transanlàntic Andrea Dòria, aquell tità dels mars), han de conviure i sobreviure en un petit bot de salvament sense rumb, a la deriva.
.
El dissabte guardeu l'alè, seieu còmodament a la vostra butaca i prepareu-vos a fer un viatge amb aquests cinc nàufrags allà on el mar atzarós (la vida mateixa) us porti: potser a cap lloc o, potser, al lloc més misteriós, desconegut i feréstec que hi ha: l'interior de cadascú, allà on l'ànima amaga tantes coses oblidades.
.
.
.





.



. .
DÒRIA
.
Un thriller d'Ivan Campillo
.
Dirigit per Teresa Devant
.
Una obra de la companyia
APUNTA TEATRE
.
.
AQUEST DISSABTE
17 DE MARÇ a les 21.30
al TEATRE PARE CASALS
de Sant Esteve de Palautordera
.
.
Preu entrada 10€.
Venda al Punt d'Informació
i al mateix teatre.
.
.
.