EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

5/9/08

Cap de setmana mogudet


Pel voltant d'aquestes terres, aquests dies, és molta l'oferta pels qui s'ho vulguin passar bé. Així que farem un resum molt resumit de aquestes coses que han de venir.


Per començar: els dies 5, 6 i 7 de setembre és Festa Major a Santa Margarida. Com de costum tindreu sopar-espectacle a la plaça, pallassos, correfoc, ball de festa, sardanes, havaneres (amb Els Pescadors de l'Escala) i el magnífic i espectacular castell de focs d'artifici ( detall dels de l'any passat a la foto de baix).


Aquests mateixos dies és Festa Major també a Sant Celoni, on son tantes les activitats que el millor es que, si us interesa d'anar, cliqueu aquí , trobareu tota la programació. Nosaltres, per debilitat i afectivitat, us destaquem el concert que els marcianus d'Antònia Font faran el dissabte dia 6 a les 12 de la nit a l'Espai Concert (escenari gran).


(els marcianus d'Antònia Font)



Per últim (i no podeu faltar!) diumenge 7 a les 7 de la tarda al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera hi haurà una única representació del show multidisciplinar de dansa-clown-circ-música-poesia CABARET SERRAT, a càrrec de Magí i Joana Serra & Friends. UN GRAN ESPECTACLE A UN PREU PETIT ...3€!!. (Venta d'entrades al mateix teatre una hora abans de començar).















(en Magí Serra, una mica deconstruït)



...i recordeu que no hi ha festa sense cava i que els millors els trobareu a Can Fufluns!!