EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

26/9/09

Lo Fuflutbol Club de Futbol Barcelona (lo Barçafluns)

.
.
A Can Fufluns som culers.
.
Culers (vazquezmontalvanians), montsenyecs, catalins, catalines i catalans. Ah!.. i boletaires, però això és cosa a part i, a part, encara ha de ploure més... Alfred (Rodríguez Picó): tú que tens contactes amb tot aquell tingladu d'allà dalt ¿no podríes fer caure un parell de plujetes, aquí a Montseny, entre avui i demà, que ens anirien molt be per la cosa nostra dels carlets?.. es que portem un parell d'anys més tristus...
.
(...)
.
Inspirats per la trempera i l'empenta de lo Barça, lo Pentacampió, volem crear amb l'ajut de tots vosaltres un equip (virtual) de futbol: LO FUFLUTBOL CLUB DE FUTBOL BARCELONA ( LO BARÇAFLUNS).
.
La Junta Disyuntiva de Can Fufluns hem començat, des de ja, a fer fitxatges a tort i dret amb lo dineret que ens va enviar un patró anònim (gràcies, "Senyor" Millet, pel fotimer de bitllets de cinc-cents que ens va fer arribar!).
.
.


AJUDEU-NOS
A AMPLIAR LA PLANTILLA
DEL QUE SERÀ SENS DUBTE
LO SEGON MILLOR
EQUIP DE FUTBOL
DEL MÓN MUNDIAL!!
.

ENVIEU-NOS FOTOS
DE BARÇAFLUNERS!!
.
VISCA EL FUFLUBARÇA
i VISCA CATALUNYA!!
.
.


... i VISCA FUENTEALBILLA!!

.
Lo primer fitxatje estrella de la temporada: més morenu que l'original, i per només 700 milions d'euros més comisions, lo Pau, lo Putu Gusiluz de Sant Esteve de Fuflunstordera!
.
.

.
.

.
IN MEMORIAM
Tomeu, lo ninot de neu
de Can Castanyeric
.
qui, amb la caloreta de l'estiu,
va fer figa i traspassà.
.
RESQUIESCAT IN PACE
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ETC, ETC, ETC
.
.