EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

3/9/09

FESTA MAJOR A SANTA MARGARITA, R.I.

.
.
Hello! Segons ens informa la Marta Deumal, la nostra enviada especial a la República Independent de Santa Margarita, aquest cap de setmana els nostres estimats santamargaritinians celebraran la seva Festa Major.
.
Ens comunica, la Marta Deumal, la nostra enviada especial, que tots els veins dels Estats Units de Sant Esteve de Palautordera estem cridats a participar de tan sonada festivitat, si ens ve de gust i el temps acompanya, i que, per aquest dies, no caldrà ensenyar el DNI al passar la frontera.
.
Aquest any, però, tal vegada us heu assebentat (hosti tu! quan de temps que no escribia la paraula (o mot) "assebentar"... com mola!: assebentar, assebentar, assebentar... ( si va amb "b baixa", amb "ela geminada" o quelcom així, m'habiseu; no m'agradaria cometre faltes d'orticultura. (Gràcies)))... Torno a començar:
.
Aquest any, però, tal vegada us heu enterat de que hi ha crisi. Per aquest motiu, encara que amb la mateixa trempera i festivitat de tots els anys, s'ha hagut de reduir l'espectacularitat (i per tant el cost) d'alguns del actes.
.
Per exemple sentim informar-vos de que ha quedat suspés lo tradicional concert que tots els anys fan els Rolling Stones a la plaça. No volem crear mal ambient, però ho hem de dir tot: lo Morritos Jagger (lo Miquelet dels Jagger-Tutusaus de tota la vida) va pel poble super mosca dient que aquest era el concert que més il.lusió li feia de la gira TOCA'T ELS STONES LIVE TOUR '09, que no s'ho esperaba i que està tristot i ploramiques... Informem també que lo Keith Richards (lo Ricarditu dels Richards-Tutusaus de tota la vida) del rebot que s'ha pillat s'ha tornat a donar a la beguda (per variar, un cop més, cosamasrara).
.
.
Lo Carlitus, lo Ricarditu, lo Miquelet i lo Quico Wyman
minuts avans d'assebentar-se
(ep! he tornat a escriure "assebentar"!, i van dos!)
i d'enterar-se de que no actuaran a Santa Margarita
.
.
Buenu: agafeu llapis i paper i copieu lo programa de festes, que és aquest:
.
DIVENDRES 4: a 2/4 de 10 de la nit: PREGÓ DE FESTA MAJOR A CÀRREC D'EN CLARET// a continuació: SOPAR POPULAR A LA PLAÇA (preu 9 eurus)// en acabar: BALL AMB EL DUET ZENIT///DISSABTE 5: a partir de les 9 del mati: CURSA POPULAR// 10 matí: FESTA HÍPICA// 2/4 de 6 de la tarda:FESTA INFANTIL// en acabar: "SOC UN PALLASSO" de CLARET CLOWN// a les 9 del vespre: CORREFOC//a les 11 de la nit: GRAN BALL DE FESTA MAJOR// després del ball: XOCOLATADA/// DIUMENGE 6: a les 9 del matí:DESPERTADA// 11 mati:MISSA// a la i del migdia: CERCAVILA AMB GEGANTS i GRALLERS// a 2/4 de 6 de la tarda: SARDANES// a 2/4 de 8 de la tarda: HABANERES// a la mitja part: CREMAT DE ROM// a 2/4 de 10 del vespre: CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS
.
.
.
THE WEATHER REPORT:
.
Com podeu veure en aquestes imatges del Radar del Servei Meteoro-ilògic de Can Fufluns, durant aquest dies de festa major no hi hauran precipitacions de cap mena (ni sòlid, ni liquid, ni gaseosa La Perla). Com a màxim quatre gotetes mal contades per matar la pols.
.
.
MOLT BONA FESTA MAJOR
SANTAMARGARITINIANS!!!
.
.