EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

29/9/09

Els llimoners

.
.

Comença la Vuitena Temporada (2009-10) del Cineclub Sant Esteve. La programació d'enguany és excel.lent, selecta com sempre.
.
Aquest any, a més, coronant l'oferta de cinema singular, compromès i d'altíssima qualitat a que ens tenen acostumats els nostres amics fuflunèfils, ens hem trobat amb la grata, gratíssima sorpresa de que, amb dos pases (degut a la llarga durada d'aquesta obra magna) podrem gaudir de la immensa i colosal peli de Bernardo Bertolucci NOVECENTO (amb música d'Ennio Morricone (!), fotografia de Vittorio Storaro (!!), l'interpretació de Gerard Depardieu (!!!), Donald Sutherland (!!!!), Burt Lancaster (!!!!!) i Robert de Niro (!!!!!!).... una obra magna, ja ho hem dit). Frissem des de ja per que arribi lo gener, que és quan es farà lo primer pase de NOVECENTO.
.
.
SI PASEU PER CAN FUFLUNS TENIM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ ELS FLYERS AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LA TEMPORADA.
.
.

Aquesta setmana (divendres 2, 10 vespre, Casal Municipal) sessió de cinema amb la peli ELS LLIMONERS.
.
.


.
.
SINOPSI: Salma, una vídua palestina, ha de plantar cara al seu nou veí, ni més ni menys que el ministre de Defensa israelià, quan aquest es muda a una casa situada enfront del seu camp de llimoners, en la línia fronterera entre Israel i Cisjordània. L'exèrcit israelià no triga a declarar els arbres de Salma com una amenaça per la seguretat del ministre i ordena que s'arrenquin. Amb l'ajuda de Ziad Daud, un jove lletrat palestí, Salma arriba al Tribunal Suprem israelià per a salvar els seus arbres. Salma decideix lluitar per salvar els arbres i la seva vida.
.
.