EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/7/09

Festa Major 2009: Salutació Urbi et Orbe de lo President (dimisionari) de la Comisió de Festes Festivaleres de Sant Fufluns de Palautordera

.
.
Benvolguts fuflunanians i fuflunanianes:
.
Us oferim, adhuc, un any més, el programa de la Festa Major d'aquest nostre benvolgut i estimat poble.
.
Veureu que, one more time, se'ns ha tornat a anar la pilota (la closca, la boina, lo perolo) i ens hem pichaunliat una miqueta (per variar).
.
Lo més normal en un programa d'aquests és començar informant pel primer dia, és a dir pel dia en què comença tot, o sigui pel divendres, i seguir pel dissabte i després pel diumenge i així succesivament, adhuc, etcètera. Amb nosaltres, aquest any, no serà així (per variar).
.
Com podreu comprobar el nostre programa d'actes comença informant (puntualment) per l'hora dels adeus, es a dir, pel dilluns 3 d'agost.
.
Roguem molestin les disculpes d'aquest ordre a l'inrevés del programa de festes d'aquest any, però sembla ser (no ho comenteu enlloc) que tot això és culpa de lo webmaster (lo bodeguero) que ja te una edat i se li va una mica la castanya ( lo tarro, la pinça, la carabassa).
.
Esperem doncs que pugueu trobar en aquest programa la millor manera de divertir-vos al màxim durant aquest dies de festa gran i, adhuc, xerinola.
.
MOLT BONA FESTA A TOTHOM
I QUE LA FORÇA US ACOMPANYI!
.
.

Seancónery Pitecàntropus Fuflunsganillo,
.
President (dimisionari) de la Comisió de Festes Festivaleres
de Sant Fufluns de Palautordera.
.
.

Se va a habé un follón!

(si no é aquí en Pekín, i si no en Pokón!)

.