EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

1/8/09

Karel Van Gerven Recent Work

.
.


Colors I
.
.
Karel, l'amic belga fufluner, the belgium fuflufriend (amic com ho son en Marc & Monique, que quan venen al Montseny ens porten la pluja des del seu pais), exposa la seva obra més recent a Cadaqués, Girona.
.
En Karel és un nen i no te por. Un nen que juga amb els colors i les ombres, amb les veladures que el temps (el gran esculptor) projecta sobre els cossos nus, sobre els rostres i els rastres, sobre els vestigis antics d'un temps hagut sense rellotges.
.
En Karel és un nen i juga. No te por a la troballa (anomenada atzar per els més porucs), ni a l'encontre amb allò inesperat que des d'un temps passat resta a l'espera per ser forma, matèria del temps, vestigi abstracte del no res.
.
El temps: un nen que juga amb les hores i els dies, amb la seva absència, amb la llum recollida en el revers d'un vers i amb l'emoció silent de la bellesa que emociona.
.
.

Espace Matin I
.
.


Espace Matin II
.
.

Ophelia II
.
.
Karel Van Gerven. Va néixer a Bèlgica (1941). És llicenciat en filosofia i lletres. Es va posar a estudiar fotografia tardiament. Al 1993 va acabar els seus estudis en l'Acadèmia de Belles Arts de Hasselt (Bèlgica). Es va especialitzar entre altres coses en tècniques antigues, després d'un seminari presentat al 1990 per Hope Kingsley (USA). La goma bicromatada, calitypía o Van Dyke Brown, papers salats ("salted papers"), són algunes de les tècniques amb les què treballa.
.
.

Colors II

.
.

Karel Van Gerven
OBRA RECENT
.
Fins al 7 d'agost
.
SIART GALERIA
.
.
.