EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

18/12/10

CAN FUFLUNS & THE FUFLUNS CHIPPENDALE SEXY BOYS US DESITGEM UNES MOLT BONES FESTES

.
.
Recordeu l'any passat?
.
Després de mesos i mesos d'intensos assajos cercant la (quasi impossible) perfecció coreogràfica us vam desitjar unes MOLT BONES FESTES DE NADAL amb THE DISCO DANCING CHRISTMAS FUFLUNER.
.
Recordeu, recordeu aquella (impressionant) exhibició de THE FUFLUNS CONTEMPORARY DANCE BALLET...
.
.
.



.
.
.
Aquest any a més de felicitar-vos les festes ens hem proposat fer-li butifarra a la crisi dels pebrots (en particular) i a les ridícules coses tristes (en general).
.
Com?: tornant a ballar!

.
(Ho va assenyalar el poeta: "Segons la forma de caminar de cadascú es pot veure si ha trobat el seu camí. L'home, la dona, que s'apropa al seu objectiu ja no camina, BALLA".)
.
Esperem doncs, d'aquesta manera, ballant, alegrar-vos les festes i regalar-vos (grata i inoblidablent) la vista...

.
D'altra banda volem respondre també, d'una vegada per totes, la pregunta del milió de rupies, aquella que diu: "És possible que els intel.lectuals a part d'un cervell privilegiat poguem tenir uns cossos de toma pan i moja?"
.
La resposta a aquesta pregunta és (definitivament): SI!
.
Aquí ens teniu: un parell d'escriptors (en Julio Murillo i l'Eloi Vila), un filòsof i poeta (en Tortell Poltrona), l'enòleg català amb més prestigi i projecció internacional ( l'Isaac Rabadà) i jo mateix, en David Fufluns, expert en llenceria femenina i Doctor Honoris Causa en Tangues i Barjaules per la Universitat de Cho-Chi-Min, cinc intelectuals fufluners amb (com veureu) cinc cossos extremadament sexis i durs com marbre de Carrara.
.
No ha estat gens fàcil (ho hem de reconèixer). No ha estat un camí de roses l'arribar a tenir els cuerpasus (gairebé) perfectes que ara tenim. La veritat és que ens ho hem currat de valent: quina matxacada que ens hem fotut per aconseguir aquestes tabletes de xocolata que tenim en el lloc en que els altres teniu un parell de tristos flotadors i una panxeta tova com una fondue de formatge. Ha estat un no parar de fer flexions i més flexions, genuflexions i papiroflexia a totes hores: al Circ, a la Circa, durant la redacció, capítol a capítol, dels nous llibres a publicar i/o a la vinya i al celler...
.
Moltes gràcies Marga per la teva (impressionant) tasca coreogràfica, pels teus consells de ballarina i streaper i pels teus crits d'ànim per ajudar-nos a continuar endavant quan ja no ens quedàven quasi forces per seguir remenant les nostres regions pèlviques durant els assajos. Gràcies Marga: mai oblidarem els crits que ens fotíes (pel meu gust una mica descontrolats) de l'estil de "Bailad, malditos, bailad!" i/o "Que no me entere yo que esos culitos pasan hambre!".
.


.
AMB TOT EL CARINYU
DEL MÓN-MUNDIAL

CAN FUFLUNS
&
THE FUFLUNS
CHIPPENDALE
SEXY BOYS

US DESITGEM UNES
MOLT BONES FESTES!!

.
.
.

Leidis an yentelmen
amb totes vosaltres...

The Fufluns Sexy Boys!!!
.
.




.
(quina passada de tius buenus!!!)

.

.
Seguint amb el tema dels cossos-buenorrus-de-la-muerte us deixem aquí un vídeo acabadet d'editar que vam grabar la Marga i jo durant el viatge relàmpagu que vam fer el cap de setmana passat a Honolulu. Només dir-vos que amb les presses de preparar les maletes la Marga es va oblidar de depilar-se una mica (i jo també). No passa res: Ont hi ha pelu hi ha al.legria!
.

.
.



.
.
.

MOLT BONES FESTES
FUFLUNERS!!!

.
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

M'he quedat sense respiració ..... El ball maorí a Honolulu IMPRESIONANT. Quins moviments més sexis !! I els xicots intelectuals ... mmm .... erotisme total.
BON NADAL I FELIÇ ANY 2011 fufluners .. sou uns cracks !

Laura ha dit...

Te raó la Marga: que no m'enteri jo també que esos culitos pasan hambre!!! jaja molt divertit fufluners!!

Bones Festes i Feliç 2011!!!

Casilda ha dit...

MOLTES, MOLTES GRACIES !!!!!!!

I per vosaltres........

Per Nadal: Felicitaçions

Per Any Nou: Prosperitat

I per sempre: La nostre amistat !

Petonets

Casilda de Santa Maria de Palautordera

Albert ha dit...

Us desitjo molt bones festes Nadalenques i un feliç any 2011!!!

Magda ha dit...

Quina passada, quina pensada mes bona.
Us felicito Marga i David, sou la pera. MOlt que MOlt be. Una abraçada.

Josep G ha dit...

Doncs una bona depilada hauria estat un detall jaja uf! quina tiricia!!

BON NADAL i BONES FESTES!!!