EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

9/10/09

Lo Poltrona: 35 anys fent el pallasso (o més)

.
.


.
Xiquets, xiquetes, fuflucrics i fuflucriques... lo Poltrona i tot lo Circ Cric se'ns ha canfanganitzat!
.
De les rovellonoses, rossinyoliques, llenegoses i ousreigenses muntanyes d'aquest Montseny apoteòsic (la tardor és el que té en aquestes contrades) lo Poltrona i tota la seva troupe HA MARXAT A CAN FANGA!!
.
Lo Montseny més fufluner ha plantat veles a lo mismísim TEATRE LLIURE fins el 22 de novembre.
.
PER MÉS INFORMACIÓ CLICA AQUÍ.
.
.
.
.
De cop, sense poder pensar-ho m’hi vaig llençar: Maquillatge, micro, puça, bomba, clavell, Chorro Negro, malabars, cadires, Rivel, Ridi Pagliaccio, Claret, reagee, la mosca, clovni, la bandaclowns, les granotes, Tot esperant Godot, Bassi, Grock, Shespir, Veli Joze, Popov, Split, Armengol i Moliner, Chacovacci, Dagla, Khan Yunis, El triángulo Itxil, Nogorno Karabag, Sant Arcangelo, Bretanya, Trapezi, Montecarlo, París, Alba, Seattle, Sierra Leone, Sarajevo, Haití , Baro d’Evel, Montréal, FreKuencia Pirata, Stockton on Tees, Las Casas Calientes, Tsunami, Luis Fernando Rincón, Sant Esteve, Leandre, Solsona, Granollers, Tortosa, Figueres, Girona, Lleida: Les Firetes, Brasil, Côte d’Ivoire, Colòmbia, Sioux, Lacandones, pes vermelhos, terratrèmol: El Salvador, Festival d’Andorra, Barcelona, Festival de Cornellà, Montblanc, Reus, La Seu, Olot, Banyoles, Cerdanyola, Rubí, Sant Cugat, Vilanova ,Vilafranca, Olesa, Esparraguera, Pittsburgh, Sant Boi, Atenes, Dimitri, Palafrugell, Edwards, Rio Preto, Poltrona Express, Mostar, i, per descomptat, Can Fufluns….

.
Fa 35 anys que ho intento cada dia, ho tornaré a provar.
.

Jo, ho tornaré a provar, els sketxos dels pallassos són poemes visuals que es fan amb col·laboració amb el públic, mai estan acabats, però cada espectacle dóna una volta més a la rosca, una nova giragonsa i poc a poc, amb el temps, el cargol és més saborós. Números que ja no feia, alguns que sempre faig i coses que encara no he fet i vull fer.

.
A dins de la vela, catedral de l’efímer art del circ, molt ben envoltat de companys virtuosos: trapezistes, equilibristes, acròbates, músics, ballarins i saltarins

................................... TORTELL POLTRONA
.

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molts anys Tortell Poltrona, un pallasso bona persona, entranyable i que ens fa riure a tots, sobretots als infants. M'agradaria que fos aqui, pero jo porto la samarreta de pallassos sense fronteres i va lluint per aquests paisos llunyans.

David Garcia Pagan ha dit...

Quina alegria viatgera!!!!!!!
Rebre notícies teves vol dir que ja has sortit de Birmània i ets en terres de Tailàndia (o sigui que has pogut accedit al teu conta Mackintoshero!!!

Si ets a Bangkok recorda allò de la cerveseta en memoria de Manolo Vázquez Montalván...!abajo todos los regímenes!

Avui ha entrat el Poltrona (pa variar) cantant a vos-en-pecho "sooooy un piraaata con la paaaata de paloooo"... ara está plovent (jaja). És una bèstia (bona) en escena i (donem fe d'això) fora d'ella.

Li direm que portes la samarreta de PsF per tot arreu del sudest asiàtic, amb orgull i olé la grasia de los de San Gervasi!!

Molts petonets dolça viatgera!!