EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

4/4/09

L'any del sr. Eloi Vila

.
.


.
.
Tots els anys són 'l'any'. Tots els anys són més o menys bons. De tots els què hem viscut (i de tots els anys que vindran) guardem coses bones, records, com petits tresors que ningú ens prendrà mai.
.
Tots els anys conten, sumen i donen contingut a aquest trepitjar el món, amb pas més o menys ferm, que és viure l'aventura quotidiana del dia a dia.
.
Aquest 2009 per un fufluner que ens estimem molt ens atrevim a dir que serà el seu any, L'Any del Senyor... l'any del sr. Eloi Vila.
.
Des de'l passat 2 d'abril ja és a la venda a totes les llibreries del pais aquesta primera novel.la escrita per l'Eloi.
.
L'Any del Senyor (Edicions Alisis) és la increible, insòlita i meravellosa història de Biel Freixa, un jove picapedrer de Ripoll que, traït i amenaçat de mort, ha de salvar la seva vida i la d'aquells que estima acomplint una perillosa missió molt lluny de les seves terres... a Qurtuba (Còrdova). Qurtuba, capital del Califat, era en aquells temps la ciutat que poseia la major col.lecció de llibres científics de tot el món. Era, també, la ciutat dels sentits, de l'ambigüitat i dels secrets... una ciutat plena de lladres, espies i assassins.
.
L'Any del Senyor és una aventura apassionant sobre la transmissió del saber i el contrast entre dos dels centres culturals més importants que existien als voltants de l'any 1000: el monestir de Ripoll i la ciutat de Còrdova.
.
Nosaltres, que ja estem ficadets en la seva lectura, us podem dir que és una novel.la que atrapa i que estem fent, mentres la llegim, un viatge inoblidable.
.

.
... PER ACABAR...
.
...NOTICIÓN FUFLUNER!!
.
NO US HO PODEU PERDRE: EL PRÒXIM DIA 17 D'ABRIL L'ELOI JUNT AMB L'ALBERT OM (i ALGUN PERSONATGE SORPRESA MÉS, QUE JA US DIREM) PRESENTARAN LA NOVEL.LA A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA!
.
ESTEU A L'AGUAIT D'AQUEST BLOG: EN QUANT HO TINGUEM TOT LLIGADET US DIREM ON ES FARÀ, A QUINA HORA i ALGUNA COSETA MÉS QUE ESTEM PREPARANT PERQUÈ L'ACONTEIXEMENT SIGUI UN PETIT FESTIVAL D'AMICS FUFLUNERS i D'ADDICTES AL CLUB DE TV3.
.
.
Per qui no pugui ser a la presentació del llibre el dia 17 a Sant Esteve, ho pot fer avui mateix a les 20h a la Llibreria La Tralla de Ripoll, o el 18 d'abril a Girona (Libreria 22) i a Granollers (La Gralla) on l'Eloi signarà exemplars i, coneixen-lo com el coneixem, repartirà petons a tort i dret.
.
.
Seguiremos informando...
.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé, olé!!!!! Eloi, hi serem tot@s, Monsieur Village, el disset digui als seus amics l'Om, en Portet (per intentar-ho no perdo res), els Varsovians.....que vinguin preparats, hauran d'estar a l'alçada del peaço de novel-la que durem convenienment empoiada!!!!!
Felicitats a tots, família!

Anònim ha dit...

Eloi, Eloi ... Una bona sorpresa ! Quin cop literari !
Els que no som 'de poble' procurarem ser-hi, i si no hi som 'físicament' sí que hi serem 'virtualment'.
Felicitats. Ja has escrit un llibre, ets pare, has plantat tomaqueres .... on és l'arbre ??

Anònim ha dit...

Que no s'enteri el meu marit: ja se quin llibre li regalaré per Sant Jordi... que es prepari a llegir L'any del senyor!

Enhorabona Eloi!!!