EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

28/11/08

Segona Gran Nevada al Montseny!

.
Estimats fuflunífers: enmig de la ventisca us escrivim aquestes quatre lletres amb els dits (i altres parts del cos) glaçadets de fred per fer-vos saber que AQUESTA NIT HA TORNAT A NEVAR AL MONTSENY!!!...
.
...El Servei Meteoro-ilògic de Can Fufluns ens informa que acaben d'obrir al trànsit la AP-7 i que ja no es necessari l'ús (obligatori) de cadenes. Porteu per si de cas els descansus i els nens els plàstics (o els trineus) per fer culenbajen. Això es tot, de moment. Nem a encendre una petita foguera per allò dels dits i altres parts del cos sensiblement glaçades. Seguiremos informando.
.

El Turó de l'Home vist des de Ca La Xica

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un comentari ? I dò, una espastifadeta de color blanc, i ja ens apareix un yak per les muntanyes .... Ha ha ha
Si només teniu muntanyetes de no més de 1.700 metres !!!!!!

David Garcia Pagan ha dit...

Si, si... muntanyes petites però molt sorprenents! Sàpigues que aquesta "muntanyeta" de només 1712 metres d'alçada que conèixes pel nom de "Turó de l'Home" en realitat té un nom més llarg però menys conegut: el "Turó de l'Abominable Home de les Neus"... per "algu" serà!

Xavier Franganillo ha dit...

Si tú ets el de les banyes, jo he de ser aquell que es divisa just darrere. Coño, has quedat molt bé.

David Garcia Pagan ha dit...

Franga: Qué malo que ets! Quan vinguis al celler recorda'm que ets tregui d'un cop sis punts (6) del Carnet de Bebedores Reunidos Geyper. Jo també t'estimo.