EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

14/11/08

Los Dos Los: Volare

.
.
Enric i Piero, dos de Los Dos Los
.
A principis del 2007, després de variades experiències teatrals en solitari Piero Steiner i Enric Ases es retroben per a iniciar la creació de Volare. Aquests dos artistes ja havien col·laborat anteriorment en propostes tan suggeridores i innovadores com Los Los i Zotal Teatre, amb les quals viatgen per mig món i obtenen prestigiosos premis (Premi de la Crítica de Barcelona i Premio Fad, entre altres). Propostes que, tant per la seva forma com pel seu contingut, en el seu moment obren camins, proposen llenguatges, creen corrents...
.
Podríem dir que per formació i per vocació, la força dels seus espectacles es basa en el treball actoral a partir del com creen un submon de personatges extirpats del quotidià, amplificats o deformats per l'humor -un humor àcid, amarg- assolint , així, provocar en l'espectador un dulcíssim nus a la gola.
.
Los Dos Los proposen un univers teatral en el qual els elements d'atrezzo són mínims (pur context) i la narrativa dramàtica és resumida a l'essencial. Un imaginari que impacta en l'espectador de forma atroçment directa. Una barreja original d'absurd i poesia. En els seus espectacles éssers marcats per l'infortuni, com absurds peixos abismals, prenen terra mentre somien aire.
.

.
Avui a les 9 de la nit ens presentaràn el seu Volare al Cabaret Coluche dels cracs del Cric. Entrades al Centre d'Informació o a les mateixes taquilles del Cric.
.
.
.
butis & pà amb tomàquet
.
caipirihnas & mojitos
.
vi negre & claret
.
fufluners & fufluneres
.
crics & cracs
.
circ & molt més!
.