EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

12/10/08

Poltronitzant aquest món de mones

.
.

.
Estimat Pol, petitet, que poc a poc aniràs fent-te gran: no t'espantis, encara, de les coses esfereidores i lletjes que a vegades veus amb els teus ullarrus d'animalet bo. No posis aquesta cara (encara). En aquest món ( de mones) al que has anat a parar i néixer, a vegades els grans fem les coses a l'inrevés i no aprenem de les barbaritats que amb els nostres ullets de animalets tontus, dia si i dia també, veiem fer i fem... No t'espantis, carinyu, que nosaltres tenim un antídot infalible per a totes aquestes coses que no ens agraden: la poltronització paulatina dels bitxitus petits i bons com tu.
.
Aquest senyor, en Poltrona, és un home màgic, i te el secret per convertir les llàgrimes en somriures d'aquells que s'encomanen fins que els ulls et suen.
.
Ahir va estrenar espectacle amb el Circ Cric i va ser emocionant, encara ens dura la meravella!
.
Demana'ls, al papa i a la mama, que et posin aquest video perquè de gran puguis ser un animalet bo, culte, sensible i poltronitzat.
.
Bon dia, petit cric.
.
.
DE PART DE TOTS ELS FUFLUNERS i DE TOTES LES FUFLUNERES:
.
MOLTES GRÀCIES CIRC CRIC!!!
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a en Pol i en Poltrona, exquisida sensibilitat, arma de construcció massiva. M'agrada. Farem del món un lúcid, un ferm i combatiu somriure. Gràcies

Xavier Franganillo ha dit...

Poques coses tenim tan clares, se mare i jo, com que la poltronització és la millor medicina per el món malalt en que vivim. QUÈ BÈSTIA!!!!!!!!

David Garcia Pagan ha dit...

Victòria: aquest si que valen: en Pol amb aquest ulls tan desperts com finestres obertes a l'esperança, o en Poltrona, constructor de somriures massius... aquests si que valen i no els altres constructors que tan sols especulen... menys totxos i més cultura!

David Garcia Pagan ha dit...

Fran: poques coses tenim tan clares, la Marga i jo, com que la millor medicina, encara, per guarir aquest món malalt en que vivim és la franganillització dels poltronitzats! Amb carinyu, Fran & Mireia & Pol... a xupar curtines!!