EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

25/10/08

CORRELLENGUA 2008

..

.

Què és el Correllengua?

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

.
Sorgeix l’any 1993 a l’illa de Mallorca, inspirada en la Korrika del País Basc. El 1995 es comença a fer al País Valencià i a partir del 1997 la CAL agafa el compromís de portar-lo a la resta dels territoris de parla catalana. Per saber més cliqueu a: Correllengua.

Aquest diumenge arriba la flama a Hostalric!

17h CERCAVILA AMB LA FLAMA DEL CORRELLENGUA (Plaça Can Llença-Plaça de la Vila)

17,30h RECEPCIÓ OFICIAL DE LA FLAMA I LECTURA DEL MANIFEST DEL CORRELLENGUA (Plaça de la Vila)

17,40h ACTUACIÓ DE L'ESBART DANSAIRE MONTSORIU DE SANT FELIU DE BUIXALLEU I ELS BASTONERS DEL CASAL QUICO SABATÉ DE SANT CELONI (Plaça de la Vila)

Poca broma amb els Bastoners del Casal Independentista Quico Sabaté. Mireu aquest video del ball que van fer fa un parell d'anys a la porta del celler:
http://

COM A CLOENDA A LES 18h A LA PLAÇA DE LA VILA L'ACTUACIÓ DELS GERMANS POLTRONA!! EN TORTELL POLTRONA i CLARET CLOWN!!


(malauradament no tenim cap foto bona d'en Claret i hem obtat per penjar aquesta de na Cathy Claret una cosina seva que, aquesta si, està de molt bon veure)