EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

16/3/11

Les Fonts del Nil: de la teoria a la pràctica

.
.
.

El Nil a l'alçada
del Port Olímpic de Cardedeu

.

De tots és sabut que el més pràctic és començar per la teoria: cercar, descubrir, i anar directament a les fonts. ¿Quines? En aquest cas, sens dubte de cap mena, hauríem de cercar, descubrir i començar per les Fonts del Nil. ¿Però de quin Nil estem concretament parlant? ¿D’aquell riu cabalós que rega i enriqueix les mítiques terres dels faraons? No, ni molt menys, amb el Tordera en tenim prou, més que suficient. Ens referim, concretament, a les Fonts del projecte vital anomenat Nil Papiol Champagne.


Són dos les Fonts (conegudes i reconegudes) del Nil: A) la Marielle Champagne, amb un 100% d’implicació, i B) en Claret Papiol, amb un 99,99% (el 0,01% restant correspon a la part de possibilitats posibles que li pertoca a l’Esperit Sant, qui a vegades fa pirules: de tots és sabut que els camins del Senyor són in-escrotables).

.




¿Què hem de dir de la Marielle? Doncs que tans sols el so del seu cognom (Champagne) és música celestial per les nostres oïdes de budeguerus i experts (coneguts i reconeguts) en vins i caves i coses en general que continguin (armònicament) substancials quantitats d’alcohol etílic.






¿I d’en Claret? Què hem de dir d’en Claret Papiol que no hagi estat dit ja a hores d'ara per activa i per passiva? Doncs que ell, una de les Fonts del Nil, és, també, l’artífex de la coneguda (i reconeguda) TEORIA DEL RIURE, aquella que proclama sense cap mena d'embuts aquesta fórmula d’àmbit universal:

.
RIURE = F x HA (C+E) + I

.
On:

Riure és igual a una falta (F) d’harmonia (HA) entre causa (C) i efecte (E) més el factor imprevisible
(I).

És a dir (en paraules del mestre Claret):

"Recordeu aquell vell proverbi que diu: 'Més val caure en gràcia que ser graciós'? Si això ho traslladem al teatre, al circ, hem de dir: 'Més val caure en gràcia que a terra'. I si parlem amb els pallassos, aquests ens diran: 'Més val fer-ho tot alhora per estar segurs de caure bé'."

Bé, molt bé, ens cau, tot alhora, aquesta, en essència, TEORIA DEL RIURE.

.

ARA QUE JA ESTEM PREPARATS
PASSEM DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA:

ESTEU TOTS CONVIDATS
A OMPLIR EL TEATRE
EL DIUMENGE 20 DE MARÇ, 18h,
AL CENTRE CULTURAL POLIVALENT
SERAFÍ PITARRA D’HOSTALRIC

on
EN CLARET CLOWN
CELEBRARÀ AMB TOTS
ELS QUE OMPLIM EL TEATRE
ELS

25 ANYS D’ÈXITS
DE LA “TEORIA DEL RIURE”




Siguem pràctics
i anem tots cap allà,
cap a a les Fonts (reconegudes) del Nil.

.