EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

2/1/11

Maria té la mà

.
.


.
.
Tothom té alguna dèria. En Té també les té. (Té la mà Maria té tela).
.
Hi ha persones (estranyes o no) que dediquen el seu temps a l'estudi de coses estranyes com ara, per exemple, "L'origen dels pantans de Hampstead amb algunes observacions sobre la Teoria de les Ratapinyades" i/o com afecta això al (encara misteriós)
origen del món ( sería el meu cas, ho confesso: tinc aquesta inclinació eminentment científica (sobretot empírica) que fa que dediqui hores i més hores de la meva vida a l'abnegada recerca i l'estudi d'aquest "tema tan peliagut").
.
D'altres col.lecciones coses (estranyes o no). Coses com ara
wàters, bacteris, gratadors, penis (poyes), pèls, patitus i/o (la col.lecció més fluffunera de totes) navel fluff (pelusses de melic) . La cosa té tela (una dèria és una dèria).
.
En Té també la té (la tela, la dèria, la mà Maria: un blog imprescindible).
.
Desde fa uns anys que en Té col.lecciona fotos de coses, fotos de coses molt conegudes i vistes per tots i que tots en algun moment (com la Maria) hem tingut a la mà. EN TÉ COL.LECCIONA (pobrissó meu això del blog de fotos és una dèria que té com si diguéssim un petit trasbals que li ve de quan era petit i anava pels carrers del seu poble allà a Reus donant pel cul al veïns i les veïnes quan trucava a les portes bum-bum (qui és?) i sortia corrent el molt bandarra com si diguéssim això del blog dels trucadors de les portes és com una mena de record d'infància que li queda una petita tara que li ha quedat pobrissó meu i que què vols que li fem) COL.LECCIONA (dèiem) FOTOS DE TRUCADORS (PICAPORTES) D'ARREU DEL MÓN.
.
Per veure-se-la (la col.lecció) cliqueu
AQUÍ .
.
Si algú de vosaltres sap de trucadors xulus (del vostre carrer, del vostre poble, ciutat o país) els pot fotografiar i enviar-li per e-mail a: te.lamamaria@yahoo.es a veure si entre tots aconseguim que se li passi la cosa psicològica aquesta (una petita tara) que li ha quedat de quan era un nen (la cosa té tela).
.
Nosaltres ja ho hem fet amb
aquestes fotos de trucadors del carrer major de Sant Esteve de Fuflunstordera.

.
.
FEU FOTOS FUFLUNERS!!
AJUDEM A EN TÉ!!
EN TÉ US NECESSITA!!
(POBRISSÓ MEU)
.


.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

no us puc deixar sols, marxo uns dies de vacances, per cert he estat molt a prop vostre, Montseny zona Arbúcies, i em munteu aquest ciri dels trucadors, ja tenia mitja Catalunya enviant-me trucadors dels seus viatges, i el català viatja molt, que ara m'envies l'altra mitat. Per fer-vos una idea tinc pendent de ficar com unes 5.000 trucadors de totes les parts del món. Moltes gràcies pel cop de mà i bona entrada d'any. Ja estic mirant al melic de les meves amigues a veure si tenen borrissol i us l'envio, petonets a tots els del poble !!!

David Garcia Pagan ha dit...

Perdona Té la trigança de la meva resposta però és que (jo no volia) vaig veure la foto d'un carrossa en pilotes amb una mandolina i em vaig quedar afàsic. sense parla ni pensament ni res. Encvara estic reaccionant.

(això del calendari carrosses en piloteta és molt fort, jo a la meva edat no estic per aquests espantus...)