EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/5/10

Dubito ergo cogito (the good milk)


..
.


.

.

My dear darlings fufluners:
.
Segur que us estareu formulant (en aquest mateix moment) tantíssimes preguntes de les que us caldria alguna que altra resposta amb més o menys urgència i immediatesa. A mi, personalment i intransferible, últimament em passa molt sovint això de fer-me preguntes. Serà el pol.len de les alzines d'aquesta primavera d'estiu que em té les meninges (pia madre, duramadre i aracnoides) completament alterades? Jo què sé. Són tantes les preguntes que no tenen resposta!
.
Preguntes i més preguntes (dubito ergo cogito).
.
Jo, quan m'aixeco de bon matí és una de les primeres coses que em faig... i lo segon es fer-me tot un munt de preguntes existencialistes del rollu
.
.

qui som?
.
d'on venim?
.
cap a on anem?
.
quant ens costarà en peatges
si anem per l'AP-7?
.
.

A aquestes hores matutines del dia em faig (sempre) una pregunta de molt insistent, cabdal, que em persegueix desde fa tants anys i que acostumo a formular (sempre) amb aquest ( ja clàsic) enunciat:
.
.
¿Carinyu: on és que tinc els calçotets nets?
(My darling: where are my gallumbus?).
.
.
Ay! si no fos per Ella sortiria en pilotes al carrer! (el genis ja tenim aquestes coses).
En fi: sic transit gloria mundi.
.
Com dèiem, dubito ergo cogito, cogito ergo sum, és a dir: Dubto dons penso, penso doncs vaig fent el que puc (ergo sum).
.
No hi ha temps (en una vida) per respondre a tantíssimes preguntes importants, aquelles que dia a dia ens fem. Just per això t'agraïm tantíssim Santi la invitació feta i l'esforç que faràs aquest dilluns per aportar una mica més de llum a aquella pregunta que tants savis al llarg dels segles han intentat (inútilment fins ara) donar resposta...
.
.
.
PER QUÈ LES VAQUES BEN MUNYIDES
DONEN XAMPANY?
.
.

.
.
Perquè les vaques ben munyides donen xampany
.
Fabulosa fàbula
a càrrec de Santi Santamaria.
.
+ Actuacions d'El Gary, Diego Cortés
i altres amics.
.
Entrada lliure
.
.
The answer, mi friends,
is blowing in the Teatre Romea
.
.
.
Teatre Romea
Dilluns 31 de maig de 2010,
a les 20:00 h.
.
Hospital, 51. 08001 - Barcelona
.
.

2 comentaris:

Miqui ha dit...

Jo em faig una pregunta més: si les vaques son catalanes que donen? Cava o xampany?

David Garcia Pagan ha dit...

Terrible això de les preguntes, Miqui! Terrible! És una mica com els pistatxus: que hom comença i no sap mai com ni quan acabar!

Lo millor és que t'apropis al Romea lo dilluns i li facis al mestre canfabià tu mateix aquesta pregunta tant pel.liaguda.

Si val d'algu jo et diria que una vaca francesa (ben munyida) donaria "champagne" mentres que una vaca catalana (ben munyida), com ja enuncia en Santi Santamaria en el títol de la seva conferència, no donaria altre cosa que "xampany".

Crec que és més un tema lingüístic que no pas polític i/o geoestratègic.( Però no em facis gaire cas, Miqui, que jo últimament amb la cosa aquesta de lo putu pol.len de les alzines vaig més tontu de l'habitual).

Salut i Fufluns!