EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

13/2/09

Hem comès un "asasinato"...

.

Lo porquet, pobret meu, moments abans de la matança

.
Davant els infructuosos intents d’imflar la zodiac per fer el cruseru pel Tordera (la barca estaba punxada i hem vaig quedar sense bufera) hem hagut de canviar els plans per aquests quatre dies de vacances. Ja que ens ha estat impossible fer el viatge que teníem previst allende los mares, hem optat per fer un viatge interior, un viatge al cor profund i íntim del Montseny. Abans, però, hem hagut de cometre un asasinato

En aquests temps de crisi i destrempera us recomenem que feu com nosaltres: assassineu lo porquet, trenqueu la guardiola, canvieu les monedes per bitllets i homenatjeu-vos amb allò que més il.lusió us faci.

Nosaltres, tras l’asasinato, vem anar a
Cal Santi i l’Àngels a gaudir de la millor cuina del Montseny, que es com dir de la millor cuina del món.
.
.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Òndia, i jo que em pensava que la navegació per mars llunyans i enrabiats us havíen fet sentir com un Ulisses qualsevol .... i ara resulta que d'aigua res de res, però de bon menjar i beure ví un tres estrelles Michelin !! Després vindràn uns arreplegats amb unes menges de poca monta .... millor, estareu tips i nosaltres tindrem gana !

Anònim ha dit...

El millor de les vostres vacances... és que heu tornat.


Can Franga.

Anònim ha dit...

Catxis! ara si que sou uns panxacontents. Mira que deixar una estada a l'aire lliure per anar a un palau de la bona cuina.
Si voleu parxes us hem posem fer arribar un lot. Penseu però, que heu de decidir-vos a baixar per La Tordera abans del desgel definitiu del Montseny,perquè si no la zodiac no us servirà i us haureu d'aconseguir una canoa més resistent.
Benviguts a casa!!!

David Garcia Pagan ha dit...

Donç, ara que ho dius certa semblança sombólica té l'Ítaca amb Can Fabes..

Que de menges de poca monta rien de rien!... oh la fideuà de donya Kika! i oh lo rostit de donya Encarna!... oh la lá la que ens espera!

David Garcia Pagan ha dit...

Panxacontents i benbeguts!

Benbeguda tu a Can fufluns!