EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

26/2/09

The Rolling Stones: Sympathy per les yayes

.
.
.
La portada del nou disc dels Stones
.
.
.
Intentant sempre donar-vos les millors informacions de allò important que es cou en el Montseny en particular i en el món-mundial en general, us volem donar, i que peti qui peti, una EXCLUSIVA MUNDIALMENT BRUTAL (BRUTALMENT MUNDIAL)!!
.
El diumenge passat ens vam ficar en plan hackers al arxius d’un altíssim capitoste de la CBS i… L’HI VEM FOTRE TOTA L’INFORMACIÓ QUE TENIA DEL NOU DISC DELS ROLLING STONES!!
.
El nou disc, encara per publicar, veurà la llum cap a mitjans del mes vinent i es posarà a la venda simultàniament a les principals gasolineras del pais i geriàtrics en general.
.
.
La banda al complet (d'esquerra a dreta):
Jaume Ronwood, Charli Wattsbonera,
Salvador Wyman de Can Patolla,
Aspa Jagger i Claret Richards.
.
.
Cert és que Jagger, Richards i companyia tenen ja uns quant quinquenis a l’esquena però hosti tu com s’han pasat!
.
Començant per la portada del disc que ens recorda més a algun LP antic de Frank Zappa & The Mothers of Invention (o un “Grandes Éxitos del Inserso”) que no pas a la imatge habitual (brutal i yeyé) a la que ens tenen acostumats ses satàniques majestats; seguint pel títol, SYMPATHY PER LES YAYES, i acabant pels temes de l’elepé (I Can’t Get No Jubilation, Honky Tonk Yayes, Jumping Jack Petanca, It’s Only Rock’n’Roll Tururut… ), tot plegat no pot ser més de la tercera edat.
.
.
DÉU N'HI DORET LO MALAMENTE
QUE ENVEJECEN ALGUNAS!!
.
.
.
.
.
.
NOTA: US VOLÍEM COMENTAR QUE ESTEM FENT UNA COL.LECTA AL CELLER PER PAGAR LA PEAZO QUERELLA QUE ENS FOTERÀ EL PAIO AQUELL DE LA CBS... S’ACCEPTEN DONACIONS ANÒNIMES.
.
.