EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

3/1/09

Fufluneros Sense Fronteres

.
.
A Can Fufluns som socis de Pallassos Sense Fronteres des de fa uns quants milers d'anys. Tenim ben clar que un somriure dóna més llum que mil bombetes enceses (i a part surt millor de preu), preferim els somriures a les cares llargues i ens agrada que el nas de pallasso li prengui el lloc a les llàgrimes. Això, aquesta cosa tan simple de que els ulls plorin, si, però de tant riure, és la tasca que Pallassos Sense Fronteres duu a terme allà on algú, sobretot els nens, ho necessita.
.
Entre els molts missatges de felicitació i de bons auguris per l'any que tot just acabem de començar que ens heu fet arribar (moltes gràcies a tothom: us tornem el carinyu a l'enèsima potència) hem rebut un de molt especial enviat pels amics de Pallassos Sense Fronteres. El volem compartir amb vosaltres, diu així:
.
"Benvolguts fufluners,
.
Riure és fonamental per a que els nens i les nenes puguin creure que hi ha un món en el qual encara queda esperança, és un dels primers passos de relació d’amor entre mare i fill. Quan un infant ve al món tots esperem amb delit el seu primer somriure, i és per aquestes i altres raons que nosaltres el volem perpetuar i sobretot difondre allà on és més necessari reconquerir paràmetres de confiança perduts. Tanmateix som conscients de que vosaltres sabeu tot això perfectament, i que per aquesta raó ens doneu el vostre suport.
.
Per tot plegat volem agrair-vos de tot cor la força que ens doneu, perquè heu fet possible que aquest any acabi amb uns resultats ben bonics. Pallassos Sense Fronteres ha fet fins a 346 espectacles de pallassos i pallasses a llocs on la infància pateix les conseqüències de desastres naturals, conflictes bèl·lics o situacions de pobresa i exclusió. Hem arribat a fer riure a quasi 120.000 infants en llocs com la Franja de Gaza, camps de refugiats al Líban, enclaus i guetos a Kosovo, refugiats iraquians a Damasc, barris pobres de Maputo, població sacsejada per terratrèmols com la del Perú a Pisco... Està clar que l’esforç de tots plegats val la pena.
.
Us desitgem un feliç any 2009 atapeït de somriures!
.
Signat: La Junta Directiva (Pallassa) de Pallassos Sense Fronteres."
.
.


.
.
SER PALLASSO NO ÉS CAP BROMA!
.
Mireu aquest youtube gravat a Palestina el juliol de 2007 i veureu per on van els tirus (i a vegades, també, els trets i les bombes):
.
.
.
SER PALLASSO ÉS COSA SERIA!
.
Si voleu saber més cliqueu a Lo nuestro es de Risa el blog de Pallassos Sense Fronteres o a la seva web: www.clowns.org
.