EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

11/12/08

Ho haveu vist?

.
.
Haveu vist quina nevada ha caigut al Montseny?
.
Déu n'hi doret quin fred que fa!
.

El Turó de l'Home vist des de Ca La Xica

.

Aprofitem l'avinentesa per saludar des d'aquestes cotes glaçades als estimats fufluners de sa illa de Mallorca, a la nostra poeta de guàrdia, na Maria Victòria ( El pèndol de petites oscil.lacions ), i a l'home armònic, en Josep Harp (www.josepharp.net , la millor web d'harmònica en català de la xarxa), als qui, dia si i dia també, les isòbares els regalen ara pluja, ara neu o calabruix, i sempre mar blava.

.

Per vosaltres, per tots els fufluneirus, us dediquem aquests versos d'Aribau fixats en metàl.lica escriptura a la Pedra del Prat del Lledoner de Can Cervera:

.
Adéu tu, vell Montseny, que des ton alt palau,
com guarda vigilant, cobert de boira e neu,
guaites per un forat la tomba del jueu
e al mig del mar immens la mallorquina nau.
.


.

Salut, estufa o llar de foc i Fufluns!
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Oye, cómo que en Ca la Xica han puesto farolillos rojos? Què exòtic! Un petó (muchacha chanante)

David Garcia Pagan ha dit...

Donc perquè de nit la muchachada nui chana cantitat amb els farulillus calaxiquenses, que donen molt de caliu i fan Nadal. Ca La Xica es molt fuflunera i força clospinellera, racó mític del Montseny on, quan hi ets, et canvien les prespectives i les proporcions de les coses relatives.
Petons chanants.

Anònim ha dit...

Quin miracle no ? Contemplar el Fuji des de Ca la Xica.Vols dir que no és un efecte meteorològic ? I els albercoquers en flor ? Ja és primavera al Montseny ? No sé, tot és molt estrany o ... molt fufluner.

David Garcia Pagan ha dit...

Més aviat és tracta d'un efecte psico-meteoro-ilògic. Ca La Xica, el Montseny (i mon seny)fa que aquests coses pasin fuflunera, estranya i quotidianament. No em diràs, per això, que el Fuji no té una retirada al Matagalls...