EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

20/12/08

Fufluns al Congo

. ......................L'hospital de Kole, Kassai, RDC.
.
Com sabeu Fufluns és el follet que habita a les vinyes i als cellers. Antigament, en temps dels etruscs fou el déu del Vi, de la Natura i de l'Alegria de Viure; Fufluns és a totes les coses d'aquest món, i és ell qui las fa creixer, qui té cura d'elles (cliqueu aquí per saber més de Fufluns).
.
Malauradament hi ha fufluners que no tenen la sort i el privilegi que tenim nosaltres: ni gaudeixen de la vida, ni de la natura, ni, molt menys, menjen bé i beuen bo com fem a casa nostra... Encara que són una mica lluny (a la República "Democrática" del Congo) els tenim ben presents i ben a prop de nosaltres.
.
A Can Fufluns tenim una guardiola per recollir les vostres aportacions, que aniran directament a ajudar a mantenir i continuar la tasca generosa, valenta, d'una donassa fuflunera de Sant Esteve de Palautordera, la doctora Maite Riu, qui fa més de 35 anys que viu al Congo i treballa incansablement a l'Hospital de Kole, i de la infermera mallorquina Maria Galmés qui porta l'alegria per bandera i la farmàcia de l'hospital.
.

La doctora Maite Riu
.

Maria Galmés, un tot terreny de Mallorca

.
Allà al Congo no maten només les bales: la gana, la malnutrició (aguda, severa, dels infants i dels adults) i les malalties, tantes i greus, però a voltes tan comunes, maten molt més.
.
Els diners recollits entre tots els fufluners van directament a la Dra. Riu, gestionats escrupulosament per la seva germana, la nostra estimada fuflunera, l'Àngels Riu.
.
Perque us feu a l'idea de com necesitem el vostre suport us donarem una única dada:
.
amb tan sols 5€ podem alimentar a tota una família durant dos setmanes!
.


..

Aquests dies de compartir l'Alegria i la Festa amb els amics i els familiars us demanem un petit record pels nostres amics i la nostra família fuflunera del Congo.

.

AMB EL SUPORT DE TOTS AJUDAREM MOLT A MOLTS!

.