EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

9/4/15

QUIN POBLE MÉS BEN PARIT!!
Aquest poble ens agrada. 

Molt, moltíssim: un colló i mig i dos ovaris. 

(Així entre nosaltres: SOM L'HÒSTIA!)
A Sant Esteve de Palautordera tenim la mania de FER i CONSUMIR CULTURA (a sac pac, com locus, malgrat IVAs culturals, atacs a la llengua, a l'educació, al sentit comú i a les bones pràctiques per part de "werts" i altres subproductes homínids per tots coneguts i repudiats).
Doncs el que dèiem: en aquest poble som tossuts I PERDEM EL CUL PER LA CULTURA. És lo que hi ha: GENT BEN PARIDA i FERMA!!

Entre aquest TOSSUTS DELS PEBROTS, hi destaquen molt fort les ben parides i els ben parits de SANT ESTEVE SOLIDARI, gent compromesa que ja de molt lluny (anys i panys) portan fent en aquest poble (i per aquest poble) una gran tasca cultural, RECONEGUDA i RECOLLONUDA. 

(Brillant la SUCULENTA PROPOSTA CINÈFILA, chapeau!, que ens ofereixen des de fa més de tretze anys a través del CINECLUB SANT ESTEVE.)Del seu compromís (necessitat, passió, addicció) per la cultura NEIX la seva nova proposta: MOTS LLIURES, festival literari amb voluntat de periodicitat anual, que enguany anirà al moll de l'os del tema "EL PAÍS QUE VOLEM".


El festival MOTS LLIURES tindrà lloc els díes 10, 11 i 12 d'abril i inclourà una bona diversitat d'actes: CINEMA, TAULA RODONA, VERMUT (..i Wert, mut!) POÈTIC i dues flipants PROPOSTES POÈTIC-MUSICALS: 


Oh, Vicent Andrés Estellés! 

Oh, Ovidi Montllor!TENIU TOTA LA INFO CLICANT A SOBRE D'AQUESTA IMATGE (s'obrirà el FULLETÓ en una pantalla més gran):

O BÉ, CLICANT en AQUEST ENLLAÇ 
L'HÒSTIA EN VINAGRE 

PER "NAMÉS" 15 €!!!