Doncs resulta que l'altra dia Donya Margarita, fuflunera en cap de Can Fufluns, per uns moments circunstancials, y sin que sirva de presidente, VA CALLAR, el dijous passat va ser, que ens va arribar una nova partida islandesa del nostre BACALLÀ (d'Islàndia), que com tots sabeu és EL MILLOR BACÀLLÀ DEL MÓN, i vet aquí, no ens enganyem, val la pena dir-vos-ho, aquest cop ens ha arribat el BACALLÀ més BÈSTIA, MAGNÍFIC i PRECIÓS que mai de la vida hem vist, acollonante, oiga, llavonses resulta que de la mateixa impressió de veure la MERAVELLA de BACALLÀ que ens han portat, la fuflunera en cap VA CALLAR i no va dir res, bé, VA CALLAR un momentet, mig minut com si diguèssim, màxim, perquè després va començar que si "collons quines penques!", "marededeusantíssima quins lloms!", "hòstia quins bunyols que et faré!", que si BACALLÀ per aquí, que si BACALLÀ per allà, que me tiene la cabeza comunbombo, oiga, que estic així des de llavonses, quan va arribar el BACALLÀ, el dijous passat, i la fuflunera en cap, y sin que sirva de pretendiente, per una estona, VA CALLAR.
NOTA: Recordeu que el nostre BACALLÀ, al ser tan BÈSTIA, MAGNÍFIC i PRECIÓS, necessita com a mínim CINC DIES PERQUÈ TREMPI (creixi). Doncs aixó: ja callo.
Björn Bacallamagnusson,
pescador de palangre i fufluner,
amb un bacallanet dels nostres
acabat de treure de les aigues glaçades
de l'Oceà Atlàntic Nord
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada