EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/1/14

SA MATAO PACO!!!
YUHUU!!
 PER FI!!

JA TORNEM A SER AQUÍ!!!


ABANS DE RES: us demanem disculpes per tot aquest temps que hem estat sense contacte fufluner, per tot aquest temps en que no us hem pogut tenir al dia, amb puntualitat gairebé britànica, de les coses que passen (i de les que no passen i ens inventem) a Montseny i Sant Esteve en particular i al món-mundial en general. 


AIXÍ DONCS
US PREGUEM
MOLESTIN LES DISCULPESEl tema és que hem patit greus problemes informàtics que ens han impedit actualitzar setmanalment la nostra (la vostra) estimadíssima pàgina web. 

Els problemes han estat greus, molt greus, hem patit allò que en l'altament especialitzat llenguatge científic informàtic es coneix com un "SAMATAOPACO" en tota regla. 
Durant aquests mesos hem acudit als més prestigiosos experts en la matèria, doncs de cap de les maneres l'ordinador volia fer tot allò que habitualment fan els ordinadors.

Després de molts estudis i de molta feina (altíssimament especialitzada però infructuosa) hem tingut la gran sort de que Rachel Greatbrain, enginyera tècnica diplomada de la Boston University of Research, Investigation and Leadership on Learning Adquired (més coneguda com la B.U.R.I.L.L.A.), ens ajudés i solucionés, definitivament, el publema.


RESUMINT: resulta que, després de fer molts anàlisis (en el meu cas de sang i orina), el SAMATAOPACO era provocat per un no sé què de camps electromagnètics, allò que els experts científics informàtics en el seu argot altíssimament especialitzat anomenen una Congestió Ambiental Greument Alterada, Desproporcionada i Amplificada (és a dir, una C.A.G.A.D.A.).

La solució en aquests casos (els experts en informàtica ja sabeu de què va) passa per la implementació inmediata d'un Generador Organometàlic de Recursos Referencials per Ordinadors, altrament dit un G.O.R.R.O., i en el meu cas, de paper de plata perquè 

A) inhibeix perfectament  les acumulacions nocives d'ones electromagnètiques,

i B) perquè no están els temps per gastos en cascos de titani: paper de plata i va que xuta, xaval!


HA ESTAT FOTRE'M EL G.O.R.R.O. 
A LA CLOSCA I TOT FUNCIONA 
COM EL PRIMER DIA!

QUINES COSES MÉS CIENTÍFIQUES
QUE TÉ LA CIÈNCIA!

Jo, amb el meu G.O.R.R.O.
perfectament implementat al capAIXÍ DONCS, 
GRÀCIES A LA CIÈNCIA
A LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA
i ALS ROTLLOS DE PAPER ALBAL...

JA TORNEM A SER AQUÍ!!!


VISCA LA INFORMÀTICA,
VISCA EL MONTSENY
i
VISCA CATALUNYA 
LLIURE!!!
L'excel·lentíssima professora 
Rachel Greatbrain,
 experta científica altament qualificada.


1 comentari:

Hoa sen ha dit...

QUINA ILU !!!!!!!!!!! El meu Mac no era el Mac de sempre sense rebre la pàgina de Can Fufluns .... Com us hem trobat a faltar ! Ja sou aquí ! Bé, bé. I precisament el primer dia de l'any del cavall. Els Deus de la cuina ho han fet possible, això m'han dit la gent de Viêt Nam.
Chúng múng nâm mó'i Giáp Ngo !