EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

5/9/13

ESTELADES AL TURÓ DE L'HOME: FEM VIA, FEM EL CIM!!!

.
.
.
L'ANC de Palautordera col·labora amb la iniciativa de "Estelades al Cim", que proposa portar l'estelada a tots els cims més emblemàtics de Catalunya el diumenge dia 8 de setembre. 


Farem una cadena entre tots, ens farem fotografies amb tantes estelades com haguem portat i les enviarem als promotors de la iniciativa. L'hora clau és a les 12 del migdia.


Hem triat com a nostre cim més emblemàtic El Turó de l'Home (1.705,8 m) 

Per els que volgueu acompanyar-nos us proposem dues opcions:


1) Per els caminadors ens trobarem a les 9 del matí a l'aparcament del CAP de Palau. Els que disposeu de cotxe porteu-lo i, si pot ser, ens distribuirem per reduir el trànsit per la muntanya. 

Segons el nombre de persones podríem  fer dos grups. Un pujaria per la cara nord, des de la Font de Passavets (prop de Santa Fe). Aquest recorregut presenta un desnivell d'uns 644 m. fins arribar al cim. L'altre grup podria pujar per la cara sud, des de l'aparcament que es troba prop del Camping Fontmartina. Tot seguint el GR 5-2 aniríem fins al cim. Aquest recorregut presenta un desnivell de 770 m i una durada aproximada de 2h. 


2) Per els que no podeu o no volgueu caminar tant, podeu trobar-vos a les 10, al mateix indret o bé pujar quan us vagi bé, en aquest cas cal que sigueu al cim abans de les 12. Podeu accedir amb el cotxe fins a l'aparcament de la carretera que es troba una mica abans d'arribar al Coll de Santa Elena (antenes de televisió), tot venint des de la Costa del Montseny. A l'alçada del mirador de les Goitadores hi ha un trencall que mena a l'aparcament que es troba a la Plana Amagada. Des d'aquest punt fins el cim hi ha menys de mitja hora.


NOTA: agrairíem que ens poguéssiu confirmar la vostra assistència per e-mail a santesteveisantamariapalau@assemblea.cat  

Recordeu que cal anar ben calçats, portar beguda i alguna cosa de menjar, doncsAMB PA I VI
S'ESCURÇA EL CAMÍ!

.
.
FEM-HO POSSIBLE!!!

FEM VIA, FEM EL CIM!!!