EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

25/8/12

Benvinguda ANC Palautordera: Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera per la independència.





















Des de Can Fufluns volem donar la benvinguda, la benbeguda, a l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, de la qual, amb força i compromís, som membres actius.

Mai, sabeu, ni la Marga ni jo ens hem fotut en política. Discretament sempre hem respectat (encara que no compartíssim) els idearis polítics de tothom. (Discretament, però, i conseqüents amb les nostres idees, fa més d’un any que, pel poble de Montseny, vam  donar la cara per la independència). Ara, això de mantenir-nos políticament al marge, ja no ens val.

És el moment de pensar, de fer, de lluitar com mai, per Catalunya.

CATALUNYA ÉS DELS CATALANS, sense diferències ni exclusions per color, raça, pensament ètic, poètic, estètic, polític, laic o religiós. Catalunya només pertany a aquells que s’estimen i treballen aquesta terra per fer-la més gran i respectada.

Desde l’ANCPalautordera ens hem proposat traslladar a veïns, amics, totes les raons, ets i uts, que han propiciat que la gran majoria de la societat catalana ens haguem unit i organitzat per defensar Catalunya i acabar de socarrel amb la misèria imposada (política, social, cultural, económica...) per part de l’Estat Espanyol. A l'Assemblea (ANC) n’estem ben farts de les agressions continúes, dels enganys i maltractes, de l'odi que el nostre país, petit però ben parit, pateix d’antic per part de les espanyes.

En resum: ens hem cansat de ser el sac de totes les hòsties, de ser cornuts i pagar el beure, de ser titllats d’insolidaris pels superbs habitants d’aquell país de pandereta.



Des de Can Fufluns
ho tenim molt,
però que molt, clar:

NO HI HA CAMÍ CAP A LA INDEPENDENCIA:

LA INDEPENDENCIA
ÉS EL CAMÍ!!!


BENVINGUDA
ANC PALAUTORDERA!!!





















A Twitter: @ANCPalautordera






DIUMENGE 26 D'AGOST:

MARXA A PEU
CAP A LA INDEPENDÈNCIA

ESPAVILEU PRESIDENT!!!


Més info a:


1 comentari:

Martí Boada i Juncà ha dit...

Benvolguits Fuflunerus,

acabo d'arribar després de quatre mesos fora del país, treballant a les selves i Andes peruans i pels boscos xilens i brasilenys. No sabeu com m'alegra, veure el vostre compromís amb l'esperançador camí encetat cap a l'emancipació del nostre país.

Endavant les atxes!

Martí