EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/6/12

CONCERT DE MÚSICA CATALANA PER A GUITARRA CLÀSSICA


Des de Can Fufluns
ens plau molt anunciar-vos
que aquest DIUMENGE 1 de JULIOL
a les 18h
a l'esglèsia de Sant Esteve de Palautordera

en JOAN CARLES MARTÍNEZ
fuflumúsic & guitarist

ens oferirà un
CONCERT DE GUITARRA CLÀSSICA

amb obres de
FRANCISCO TÀRREGA
MIQUEL LLOBET
ISAAC ALBÉNIZ
i JOAN MANÉN

Preu de l'entrada 7€

JOAN CARLES MARTÍNEZ,
GUITARRA
(Jonathan Hinves, 1986)


Neix l'any 1959 a Barcelona, ciutat on inicia els primers estudis de música, S'interessa per la música de Jazz i realitza estudis de guitarra i harmonia de jazz amb el guitarrista americà Sean Leavitt i paral.lelament, de forma autodidacta comença a estudiar la guitarra clàssica, camí que el portarà a ingressar en el Conservatori Superior de Música de Barcelona on finalitza estudis de grau mig de guitarra, conjuntament amb els estudis d'harmonia, contrapunt i música de Cambra.Becat pel Ministeri de Cultura, es trasllada a la ciutat d'Alacant per cursar el grau superior de guitarra amb el mestre José Tomàs, obtenint Menció Honorifica al finalitzar la carrera.Ha realitzat Master Classes de guitarra i interpretació amb David Russell i Manuel Barrueco, i de música antiga amb el llaüdista Hopkinson Smith i Wiliam Waters. Forma el 'Quartet Almodis' (trio de corda i guitarra ), grup amb el que realitza concerts a diverses ciutats de l'Estat Espanyol ( Alacant, Palma de Mallorca, Madrid, València..). Ha efectuat enregistraments per Catalunya Ràdio i per la Televisió Catalana (TV3).


Ha sigut assessor dels cursos de formació permanent del professorat del l.C.E. de la Universitat Autònoma de Barcelona i Girona. Realitza els estudis de contrapunt, fuga i composició amb Benet Casablancas, Miquel Roger i Josep Soler . Ha realitzat treballs d'investigació sobre la música dels compositors de la Renaixença Catalana (el Modernisme musical a Catalunya), i la fundació A.C.A. de Mallorca ha editat un monogràfic de la seva obra.
 
Actualment desenvolupa una important tasca pedagògica com a professor de guitarra en el Conservatori Professional de Música 'Isaac Albéniz' de Girona.