.
Fufluxixonanianes i fufluxixonanianus:
.
Ja no cal que aneu a Xixona a per torrons
(i polvorons)!!!
Ni allà al costat de Galerias Preciados, a Portaferrisa, a buscar els millors torrons del món-mundial perquè els trobareu a casa nostra... i a preus de Sant Fufluns de Palautordera!!
NO ELS TROBAREU MILLORS
NI A MILLOR PREU!!!
Com cada any de cara a Nadal a Can Fufluns tornem a tenir els Torrons de Xixona de Calitat Suprema.
Els mateixos, els de tota la vida, artesans, fets com s'han de fer: amb ametlla torrada (69%), mel (19%), sucre i clara d'ou; venuts a pes, fets tallar i envasats al buit.
.
.
.
"Son famosos el turrón de Xixona, que es un compuesto de almendras y miel, bien molido y mezclado y con su punto de cocimiento. El de Alicante se hace también en Xixona y la almendra no está molida sino partida".
.
Del llibre 'CONDUCHOS DE NAVIDAD' (1584),
de Francisco Martínez de Montiño,
lo Santi Santamaria del s.XVI.
....
.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada