EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/3/10

De Pe a Pa

.
.

La Pepa Plana, de Giulietta


.
.
El rebel, afirmava Albert Camus,és un home que diu no.
.
El pallasso, en canvi, és un insurgent, un home perplexe que es dedica a pertorbar l´ordre bombardejant el món amb preguntes. Preguntes impertinents, no cal dir-ho, i a la vegada insidiosament pertinents.
.
En aquest espectacle, la Pepa Plana és una pallassa rapsoda, perplexe, coqueta i un xic bacona, que ens proposa un recorregut a través de la poesia universal i contribueix a augmentar el nivell de pertorbació atmosfèrica amb uns quants interrogants: com és la vida sexual dels xinesos? Hi hauria tantes vaques cegues en aquest món si el sistema educatiu no tingués tantes deficiències? És el senyor poeta un criminal irresponsable i insensible a les tribulacions de les seves criatures?...
.
(Mercedes Abad)

.
.
.

De Pe a Pa, dirigit per Joan Busquets, va significar la irrupció de la pallassa Pepa Plana, una de les primeres dones que es va atrevir a posar-se un nas vermell, a l´escena catalana. A més, l’espectacle va rebre el Premi FAD-Sebastià Gasch, Aplaudiment a l’any 1999.
.
Integrat per una sèrie de números que comencen per una memorable i hilarant paròdia de La Vaca Cega, el poema de Joan Maragall, a De Pe a Pa, Pepa Plana fa de poeta i rapsoda, irreverent, però plena d’humanitat. Ens explica una història xinesa, dialoga amb una patata i ens demostra com de cruel pot arribar a ser l’existència de les persones.
.
.
.
PEPA PLANA: DE PE A PA
AL CABARET COLUCHE
Divendres 2 d'abril, 21h

.
PRESENTADORS: Germans Poltrona
ESPAI: Carpa Coluche, del Circ Cric
.
PREU ENTRADA:
Anticipada 10€, a taquilla 12€.
(Telentrada + Centre Informació
Sant Esteve de Palautordera)

.
.