EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

3/12/09

Cineclub Sant Esteve: Checkpoint

.
.


..
Més de tres milions de palestins viuen en el West Bank i en la Franja de Gaza, territoris que han estat sota l'autoritat militar israeliana des de 1967. El director israelià Yoav Shamir documenta l'impacte de les fronteres imposades per força tant en els guàrdies fronterers israelians com en els ciutadans palestins que han de passar a través de les mateixes diàriament. Filmat en estil 'cinema verité', un estil documental enfocat en el realisme menys subjectiu i increïblement honest. CHECKPOINT mostra aquests trobades anònimes entre els dos costats del conflicte i el seu impacte per a ambdues societats.
.
.

DIVENDRES 4 DE DESEMBRE, 10 DEL VESPRE,
AL CASAL MUNICIPAL DE SANT ESTEVE

.
.
COM A CLOENDA DEL CICLE DE CINEMA DEDICAT A PALESTINA, AL ACABAR LA PELI FAREM UN COL.LOQUI-XARRADETA MOLT BEN ACOMPANTYAT DE COCA i DEL NOSTRE FRAGANT, FABULÓS, DELICADÍSSIM (i MOLT BÉ DE PREU!!) CAVA DE CAN FUFLUNS.

.

SOM-HI, DONCS!!
.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Cine Club és fantàstic i molt important per una comunitat de poder veure bon cinema. A més si es pot beure una copeta del gran Cava Can Fufluns ....
Recomano entrar a la web:
http://burmavjmovie.com/
Un documental que encara no ha estat estrenat en el nostre país, i guanyador d'un premi al festival de Sundance. Entrant en aquesta web, es pot veure un petit trailer.
Salut !

Anònim ha dit...

Molt bona la música fuflunera ......

Julio Murillo Llerda ha dit...

Fantástico blog funflunero, ahora con música y con scroll text en la cabecera, anunciando cosas buenas y ricas. Caramba, David, te has vuelto un informático de lo mejorcito... ¿has hecho un fuflun curset informatic? ¡jejeje!

Un abrazo dear amic

Julio

David Garcia Pagan ha dit...

Julio, hijo: a misa, lo que tú me digas va a misa: que si un scroll te iría de fábula en el blog, me enseñas cómo y yo lo pongo; que quita esas cursiva, leche, yo las quito, que pon un reproductor musical, pues allá que va y bien puesto que está...

Gracias Julio: My Guru, My Method, My Teacher (Sorry, Van)