EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

16/5/09

Aung San Suu Kyi: la fuflunera birmana

.
.

.
Dilluns 18 de maig, 19 hores, Plaça de Sant Jaume, Barcelona.

Si podeu, voleu o ho desitgeu, hi ha convocada una concentració pacifica a la Plaça de Sant Jaume a Barcelona. Es demana de portar una rosa vermella. A tot el món s'han convocat concentracions en el Dia Mundial d'Acció per l'Alliberament de Daw Aung San Suu Kyi.

Com ella sempre ha manifestat al llarg dels més de 19 anys d'empresonament: 'Utilitza la teva llibertat per promoure la nostra'.

Premi Nobel de la Pau, empresonada i en unes condicions físiques molt febles, ha estat trasl.ladada a la presó d'Insein, perque un nedador (¿?) nordamericà va sortir de casa seva i ningú sap els motius. Les manifestacions en favor del seu alliberament han estat aquests últims díes contundents.

Penjem el video del grup U2 i la seva cançó 'Walk On' (Camina), precisament dedicada a ella.

Gràcies.

.

http://

.

(Informació extreta íntegrament del blog Chào ông Viêt Nam de la nostra estimada fuflunera Roser Giner; llegiu també, si voleu, aquest fragment del llibre Letters from Burma que vem penjar en homenatge a The Lady al nostre blog )

.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Només puc dir gràcies per aquest apunt ! Aquest empresonament ha estat veritablement 'sibil.lí' i molt ben pensat amb un ''nedador'' que ningú sap qui és i perque ho va fer, i una justificació perfecte per un judici per no alliberar-la com està establert en les lleis del seu propi país el proper 24 de maig !
Bona nit estimats fufluners !

Birmania por la Paz- Burma Campaign Spain- Miembro del TBBC ha dit...

Gracies per la vostra solidaritat amb Aung San Suu Kyi, sembla que serem molts a Sant Jaume.

David Garcia Pagan ha dit...

La nostra solidaritat, la dels amics fufluners, és amb The Lady, pels drets humans, la llibertat i la pau.

La dignitat de Aung San Suu Kyi, la vostra, ens honora.

Un ocell lliure vola a una Birmània lliure.

Portarem una flor vermella.

(Gràcies Roser)

Anònim ha dit...

Precios el tema dels U2. Com diu la cançó: be strong, walk on, walk on, what you got they can't steal it ( sigues forta, camina, camina, el que tens no t'el poden robar).