EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

30/4/09

Entre somni i somni... Circ Cric!!

.
.


ENTRE SOMNI I SOMNI
.
.
.


És quan dormo que hi veig clar
.
J.V. Foix
.
.



.
.
(Veniu al Circ Cric:
.
Ho veureu tot més clar.)

.
.

ENHORABONA POLTRONA
PELS TRENTA CINC...!

.
.

INFORMACIÓ: 667 48 00 10

Per reserves i ofertes visiteu

http://www.circcric.com/

.

28/4/09

... i entre Cric i Cric... Cabaret Coluche!

.
. .
.
... i per la nit a la carpa dels cracs del Cric en Pepe Viyuela ens oferirà el seu espectacle de clown Encerrona.
.
Com un mirall el pallasso, el poeta, reflecteix les nostres vivències, les nostres reaccions davant de les coses que ens passen durant el dia a dia nostre de cada dia.
.
¿Què és el que queda si ens foten l'Audi (que no tenim), la tele de plasma (la nostra és de les de UHF), la internet (dels pebrots)?...
.
... el que queda és el que és:
.
L'home nu. El nen. El pallasso.
.
.


(L'ÓPTICA DEL PALLASSO:)
.
DEIXEU ESTAR L'OCULISTA.
.
VENIU AL CIRC:
.
HO VEUREU TOT MÉS CLAR!!
.

..
PEPE VIYUELA AL COLUCHE:

Divendres a la carpa dels cracs del Cric.
21h. 12 eurus.
Demaneu butifarra.
De lo que se come se cría.
(Me pido dos).
Ala adiós.
Corto y cierro.

.
.

25/4/09

COMENÇA EL COLUCHE, TORNA EL CRIC!!

.
.
.
Chanyores i chanyorss!!... Avanche imfommativo:
.
Lo Coluche ja està en marxa!! La que tenen muntada aquests pallassos!!
.
(veure imaches de TV3 del Pau Riba, tot solo! cachundena!)
.
i el divendres que ve TORNA EL CRIC!!
hem de cel.lebrar els TRENTA CINC ANYS QUE PORTA EL POLTRONA FENT EL PALLASSO!!!
.
(avisem amb temps de sobra:
el divendres que ve tancarem per la tarda,
que anirem a la inauguració del Cric!!)
.
Ala! Adeu!
Cheguiremoss imfommando!
(de mument... a chupar curtines!!)
.
.
http://
.
.

24/4/09

Un pont cap a Terabithia

.
Nens i nenes... microfufluners... demà tenim cine al Montseny!
.
La peli és de les divers, d'aventures i fantasia, de les bones: amb gegants i éssers màgics, boscos on tot pot fer-se realitat... Terabithia és com el Montseny però a lo bèstia!!
.
.
'>http://
.
.
Demà dissabte a les 17h al Casal de Cultura de Montseny.
.
No us ho perdeu, piltrafetes!!
.

23/4/09

Fuflusnoopy: no us oblideu

.
.

.

(Gràcies Cris)

.

Un petó molt gros per tots els nostres fuflulectors

.

Jordis, Georgines, Gines... catalans sense fronteres...

.
.
...FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!!
.
.

.
.

( ROSES SOLIDÀRIES: Si sou a Barcelona i voleu ajudar als nostres fufluners sense fronteres del Congo (veure Fufluns al Congo ) compreu la vostra Rosa de Sant Jordi a l'stand que tenen plantat tot lo dia d'avui a Rambla de Catalunya-Aragó. Els diners recollits seran destinats a comprar medicaments per els infants malalts de la regió congolessa de Kole.)
.
.

Ribaibal/Riba... arriba, arriba Pau Riba!

.
.
.

.

.

(Recordeu lo de les botifarres

pa amb tomato

& caipirinhes!!)

.

18/4/09

Torna lo Cabaret Coluche dels divendres!!

.

Fuflucoluchets, fuflucrics, fuflunillus...
.
Amb dos pebrots ben macos i un parell de nassos (de pallasso) torna lo Cabaret Coluche a Sant Fufluns de Crictordera!!!!
.
Desde lo dia 24 d'abril (aquests divendres que ve) fins al 5 de juny torna lo veritable Festival Internacional i Intercomarcal de Pallassos dels Païssos Catalans!!
.
Torna lo Cabaret Coluche dels divendres: la selecció de seleccions dels cracs del Cric: delicadeses artescèniques: pasen y vean: mestres del somriure: poetes de la tendresa: músics estaticosfèrics: piules i murris: pallassos, pallasses i més pallassos!!
.
Que el món és ple de pallassos i encara fan falta més!!!
.
LO CABARET COLUCHE, COM LA MAR, SEMPRE TORNA A COMENÇAR...
.
.
24 D'ABRIL: PAU RIBA amb l'espectacle alquimístic-àcid-galàctic RIBAIBAL
.

.
l'1 DE MAIG (arriba parias de la tierra...) PEPE VIYUELA, poètic pallasso (ètic i poètic) amb... ENCERRONA
.

.
.
LO 8 DE MAIG, desde Françalunya... CIRCO DE LA SOMBRA!
.

.

22 DE MAIG un tu a tu, (¿un tutú?)... amb CLARET CLOWN... DE LO MESTRE CLARET A VOS... DE VOS A VOS...

.

.

29 DE MAIG arribadets del Brasil... els TEATRO DE ANÔNIMO... IN CONSERTO... o barítono Seu Flor e o seu lerdíssimo discípulo Cuti-Cuti... riso e provocaçâo IN CONCERTO!
.

.
.

... I PEL 5 DE JUNY... MATCH DE PALLASSOS... improvització (la hòstia) de diferents pallassos de l'escena catalana...

.

TOT PLEGAT DIRIGIT i AMANIT PEL MESTRE DE CERIMÒNIES DEL COLUCHE: LO GRAN, LO ÚNIC (ROMPIÒSE EL MOLDE), LO GALINDU FUFLUNER... MARCEL ESCOLANO!!!

.

.

I PER SOPAR AL CABARET COLUCHE (POR EL MÓDICO PRESIO DE UN MÓDICO PRESIO)... PA AMB BOTIFARRA!

.

LO MILLOR PA AMB TOMÀQUET DEL MONTSENY: LO PA MÉS TENDRE I EL TOMÀQUET MÉS DELICIÓS FET PER LA TENDRA I DELICIOSA SENYORETA LUARA!!...

.

.

... I UNES MÉS QUE APETITOSES BOTIFARRES!

.

.
I DESPRÉS (O DURANT LA FUNCIÓ) UNA COPETA DEL BAR DELS CRICS DEL CRAC... (LA NOSTRA DEBILITAT: LES CAIPIRINHES QUE FA O TIGRE DE PARATINA -QUE MAI ES DESPENTINA-)
.

.
TORNA LO BO I MILLORET DE LA PALLASSADA ESCENICA CATALANOMUNDIAL!
.
LA SELECCIÓ DE SELECCIONS DELS CRACS DE CAN CRIC!
.
LO CABARET COLUCHE TOJOURS RECOMMENCÉE...
.
.
.
TOTES LES FUNCIONS COMENÇARAN A LES 21h.
VENDA D'ENTRADES: AL CENTRE D'INFORMACIÓ DE SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA/A LES TAQUILLES DEL CIRC 2 HORES ABANS DE CADA FUNCIÓ.
PREU ENTRADA: 12 €.
INFORMACIÓ: 667 480 010 / http://www.circcric.com/
.
.

17/4/09

L'Any del Senyor a Sant Fufluns de Palautordera

.
.

.
.
Fufluneirus i fufluneires: no us oblideu que avui divendres 17 a les 8 del vespre, al Teatre Pare Casals, hi haurà la presentació del llibre L'any del Senyor, de l'Eloi Fufluvila!
.
Entre tantíssims amics que anirem assistirà lo fufluner Albert Om, peazo bellezón taradellenc, alma mater (i pater) de El Club de TV3... jo només apunto el que m'han dit: que l'Albert al natural... encara està més bo!
.
(mea culpa: l'Eloi m'ha dit que vindrà algú més però tinc un parell de neurones que em fan la perla i, doncs que no em recordo de qui més m'ha dit que ha de venir!... això deu ser l'edat... ja m´ho diu la metgessa...!)
.
.

.
Ah! Molimputant: per tothom que vingui, per cortesia de Cellers Unió (bodega agermanada espiritualment i etílica amb Can Fufluns) i molt especialment per l'esforç i el carinyu del nostre amic fufluner Jaume Farrás, hi haurà copeta de cava ben fresquet i a punt de caramelu!!
.
... i no qualsevol cava: hem triat Castell de Calders Brut Nature, elaborat amb els millors xarel.los del penedes per en Pere Escudé, enòleg i alma pater (i mater) de Cellers Unió.
.
.
Buenu: corto y sierru. Ens veiem a les 8 al Teatre!
.

.
.

13/4/09

Fuflunerus Sense Fronteres: Denguito desde Goma... el Congo!

.
.
.
.
Els pallassos saben, millor que ningú en aquest món (de mones), que els somriures són armes de construcció masiva. Els Pallasos Sense Fronteres són sempre al lloc on més se'ls necessita...
.
Hem rebut un e-miliu de l'Albert Denguito que amb altres pallassos fufluners están al Congo multiplicant els somriures. Us copiem el seu mail perquè el llegiu vosaltres també:
.
.
Jambo a tod@s..., desde Goma, desde el Congo, desde este rincon de Africa de grandes lagos, volcan encendido, campos de desplazados y payasos por primera vez..., ya llevamos 16 actuaciones y miles de risas.., estamos muy contentos del trabajo hecho, de las actuaciones, de la respuesta de la gente, de la acogida..., nos sentimos utiles y intentaremos ke vuelvan mas payasos porke aqui hace falta de verdad..., la pobreza es grande, nos reciben . Cada vez somos menos mushungus, el sol nos ponen mas negritos, hacemos chistes en swahili y ayer vimos el 4 a 0 del Barcelona al Bayern en un bar coon nuestros amigos congoleses...
.
El Nyragongo, un volcan de 3500 metros esta vivo, se ve el rojo de la lava por la noche..., el lago Kivu nos saluda cada dia..., la belleza del lugar es espectacular, tambien la riqueza, esa es su tragedia...los blancos llegaron y saquean sus minas, por eso nacen los conflictos, las guerras y la miseria..., la gente huye de sus casas y se instala en enormes campos de refugiados, miles de personas desplazadas viviendo en diminutas chozas de plastico y madera..., llevan mucho tiempo en esa situacion, huyendo...
.
y ahi vamos los payasos, intentamos frenar ese dolor por un ratito..., creo ke lo estamos consiguiendo, se rien y nos imitan los gestos.., cantamos y bailamos juntos.., para todos es la primera vez, para nosotros tambien...., y no sera la ultima. Hoy luna llena..., y yo lleno de emociones, miradas y motivos para seguir con el mas dificil todavia, a Denguito le va el mambo africano!
.
Pasen y vean..
os mando unas fotitos y muchos besos.
.
......................................... Albert Denguito
.
.

10/4/09

Últims Fufluners: Can Fufluns Arreplegats Hearts Club Band (Vol.4)

.
.
Fuflunitus i Fuflunites:
.
Seguim arreplegant fufluners d'arreu del món mundial. La Banda-Club de Cors Arreplegats de Can Fufluns creix i creix amb més fotos d'aquells que, com tots nosaltres, creiem que ELS SOMRIURES SÓN ARMES DE CONSTRUCCIÓ MASIVA.
.
NO ESTEM SOLS EN AQUEST MÓN: CADA DIA SOM MÉS EL NÚMERO (INCONTABLE) DE FRIKIS DEL BON ROLLO!!
.
.







.
Aquest àlbum nou de trinca és aquí a la columna de la dreta. Cliqueu allà on diu LES FOTOS DELS FUFLUNERS / ÚLTIMS FUFLUNERS (Vol.4) i veureu quines carones de gent més guapa!!
.
.
(Per cert, xiquetes i xiquets-xicotius:
.
P.D. (1): NO S'US VAGI LA PILOTA i/o LO SANTO AL SIELU: recordeu que aquest DIVENDRES 17 d'abril a les 8 del vespre hi haurà merder de gent guapa al Teatre Pare Casals de Sant Fufluns de Palautordera: VENIU TUTILMONDO A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'L'ANY DEL SENYOR', DE FUFLUELOI VILA!!! HI HAURÀ ALGUNA SORPRESA, JA OS INFORMAREM!!
.
P.D.(2): PER PRESCRIPCIÓ FACULTATIVA, I AMB PERMÍS DEL G-20, TANCAREM DIMARTS i DIMECRES D'AQUESTA SETMANA. LO DIJOUS TORNAREM PER CONTINUAR AMB LA NOSTRA TASCA DIVULGATIVA DE LO BON BEURE, LO BON VIURE I LO BON MANDUCAR. SALUT A TOTHOM I ENHORABUENA A LOS PREMIADOS!!)
.

O2: tocats del bolet

.
.


.
.
Que el Montseny és un racó de món farcit de talent és una cosa que venim dient des de fa uns quants segles. Per això ens agrada tant el Montseny... per això i, entre altres moltes coses més, perquè si a la tardor plou com lo bosc demana, surten tants bolets a les soques de bruc i damunt la molsa que els frikiboletaires com nosaltres perdem l'oremus darrere dels rossinyols i els carlets: lo Montseny és un racó de món ple de gent tocada del bolet!
.
Uns quants dels més tocats del bolet i ben farcits de talent d'aquest poble són els O2. Aquesta banda de rock integrada per joves músics santestevencs comença, amb força i creativitat, a destacar dins el panorama musical català. Fufluners i tocats del bolet per la música aquests cracs no paren de treballar, d'assajar, de compondre nous temes i de perfeccionar dia a dia les seves interpretacions i (ben trobades) escenografies.
.
Us convidem a que visiteu aquesta adreça d'internet: http://terceravia.org/grup.php?idGrup=473 , on hi ha tanta informació dels O2 com vulgueu: fotos, enllaços, audios, youtubes, una petita biografia, un llibre de visites en el qual podeu deixar els vostres comentaris...
.
Ei!... ens oblidàvem: aquests joves tocats del bolet per la música són:
.
Sandra Martín: veu i rossinyols.
Maiol Bosch: guitarra, veu i carlets.
Toni Llobet: baix i ous (de reig)
Jordi Deumal: guitarra i moixernons.
Marc Colomé: teclats, pinetells i rovellons.
Crinan Jarret: clarinet, ceps i mollerics.
Gregori Hollis: trumpet & trompetes de la mort.
Arnau Pou: bateria i múrgoles.
.
.
.
.
Que es preparin els U2 que arriben els O2 del Montseny!!
.

4/4/09

L'Any del Senyor. Capítol 1.

.
.
.
.
Perquè feu un tast del llibre de l'Eloi aquí teniu el capítol 1.
.
Així comença, insòlita i brusca, aquesta història...
.
.
.
.......................... 1
.
.
Ripoll, 11 de març de l'any del Senyor de 970.
.
.
..... Vaig posar-me la màniga a la boca perquè no em sentissin petar les dents. Un reguerot de suor freda que em queia pit avall i em tremolaven les cames. Tenia l'esquena clavada a la bóta de vi que m'amagava i mirava el sostre. No em podia girar, els tenia a tocar. A menys de tres passes. Crec que plorava. Si més no, notava el degoteig de les meves llàgrimes sobre el dit gros del peu esquerre.
..... - Va, vinga! -vaig sentir-. Va, collons!
..... "És ell, segur! És en Lluc", em deia a mi mateix. N'estava convençut. Només la seva veu sonava tan vehement, tan imperativa, tan amenaçadora.
..... La pluja espetegava contra la porta de la bodega que dóna als horts del monestir. La tenia just al davant, a només dos pams. Vaig notar un pessigolleig sota els dits del peu dret. Després, una sensació estranya: com si el cuir de les sandàlies es fongués i se m'enganxés a la planta dels peus. Tremolant, amb la cara banyada amb llàgrimes i el nas rajant mocs, vaig decidir fer l'esforç de baixar el cap, obrir els ulls i mirar el terra.
..... Amb la vista fixada en el bassal de sang, vaig empassar saliva. De sobte, un cop sec, amortit per la fusta de la porta que tenia davant, em va fer tornar a tancar els ulls i em va clavar l'esquena encara més darrera la bóta de vi. Alguna cosa m'havia esquitxat la cara. Quan vaig tornar a obrir els ulls, tenia el cos nu d'un nadó estès als peus, amb el fràgil i petit crani obert en canal i el coll brutalment seccionat. Part del seu cervell el tenia jo, escampat per tota la cara, regalimant pel front, les galtes i la boca.
..... - Anem, va! -va dir en Lluc.
..... Vaig sentir tres passes decidides, les necessàries per pujar els tres graons que hi ha abans de l'altre porta de la bodega, la que dóna a la cuina. Vaig sentir com s'obria i com la tancaven d'un cop fort.
..... "Haig de fugir", vaig pensar. "Ara puc. Potser només ara." Podia sortir fàcilment de la bodega per la porta que dóna als horts, començar a córrer i buscar un amagatall vora la muralla de clausura. Tenia la balda a la mà però em vaig quedar immòbil, els ulls glaçats davant d'aquella estranya figura menuda. Era un nen i feia poc que havia nascut. Diria que un parell de dies, no més, tot i que no li podia veure bé la cara ja que havia quedat enterrada sota un batibull de carn i sang. La tempesta havia enfosquit tant la tarda que tot just s'havia acabat l'oració de sextes i semblava que s'haguessin acabat les completes.
..... Vaig obrir la porta i vaig començar a córrer. No podia. Els peus se m'enfonsaven al fang. Tampoc no m'hi veia. La pluja em colpejaba la cara, plena de llàgrimes, sang i troços de cervell. Però no podia parar. A més a més, ja era massa tard.
.
.
(Amb la col.laboració d'en Quim Barceló
i d'en Pau González García, lo aprenent de bodeguer)
.
.

L'any del sr. Eloi Vila

.
.


.
.
Tots els anys són 'l'any'. Tots els anys són més o menys bons. De tots els què hem viscut (i de tots els anys que vindran) guardem coses bones, records, com petits tresors que ningú ens prendrà mai.
.
Tots els anys conten, sumen i donen contingut a aquest trepitjar el món, amb pas més o menys ferm, que és viure l'aventura quotidiana del dia a dia.
.
Aquest 2009 per un fufluner que ens estimem molt ens atrevim a dir que serà el seu any, L'Any del Senyor... l'any del sr. Eloi Vila.
.
Des de'l passat 2 d'abril ja és a la venda a totes les llibreries del pais aquesta primera novel.la escrita per l'Eloi.
.
L'Any del Senyor (Edicions Alisis) és la increible, insòlita i meravellosa història de Biel Freixa, un jove picapedrer de Ripoll que, traït i amenaçat de mort, ha de salvar la seva vida i la d'aquells que estima acomplint una perillosa missió molt lluny de les seves terres... a Qurtuba (Còrdova). Qurtuba, capital del Califat, era en aquells temps la ciutat que poseia la major col.lecció de llibres científics de tot el món. Era, també, la ciutat dels sentits, de l'ambigüitat i dels secrets... una ciutat plena de lladres, espies i assassins.
.
L'Any del Senyor és una aventura apassionant sobre la transmissió del saber i el contrast entre dos dels centres culturals més importants que existien als voltants de l'any 1000: el monestir de Ripoll i la ciutat de Còrdova.
.
Nosaltres, que ja estem ficadets en la seva lectura, us podem dir que és una novel.la que atrapa i que estem fent, mentres la llegim, un viatge inoblidable.
.

.
... PER ACABAR...
.
...NOTICIÓN FUFLUNER!!
.
NO US HO PODEU PERDRE: EL PRÒXIM DIA 17 D'ABRIL L'ELOI JUNT AMB L'ALBERT OM (i ALGUN PERSONATGE SORPRESA MÉS, QUE JA US DIREM) PRESENTARAN LA NOVEL.LA A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA!
.
ESTEU A L'AGUAIT D'AQUEST BLOG: EN QUANT HO TINGUEM TOT LLIGADET US DIREM ON ES FARÀ, A QUINA HORA i ALGUNA COSETA MÉS QUE ESTEM PREPARANT PERQUÈ L'ACONTEIXEMENT SIGUI UN PETIT FESTIVAL D'AMICS FUFLUNERS i D'ADDICTES AL CLUB DE TV3.
.
.
Per qui no pugui ser a la presentació del llibre el dia 17 a Sant Esteve, ho pot fer avui mateix a les 20h a la Llibreria La Tralla de Ripoll, o el 18 d'abril a Girona (Libreria 22) i a Granollers (La Gralla) on l'Eloi signarà exemplars i, coneixen-lo com el coneixem, repartirà petons a tort i dret.
.
.
Seguiremos informando...
.
.

2/4/09

Benvinguda al món Martina!

.
.

.
.
De tots és sabut que l'Isaac Rabadà, l'enòleg de capcelera de la Marga, és un tiu crea-tiu: el seu merlot (el 150 barriques), el syrah (Fuscus), lo cabronet sauvignon (Almogàver), la garnatxa blanca (Eiximenis), el chardonnay i l'insubstituible i inimitable Gran Cava d'Abbatis (l'unic sparkling wine del món fet exclusivament amb la delicadísima i fragant parellada) són vins que, per la seva bellessa i bondat, convidan sempre a gaudir dels sentits i a gaudir de totes i cada una de les formes en què es cultiva i manifesta l'amor.
.
Cap d'aquests vins seríen realitat, però, sense l'esguard atent de l'Ana, la seva dona, que és qui vigila que no se l'hi vagi (excesivament) l'olla a l'Isaac durant en els seus procesos creatius.
.
La última i més gran creació d'aquesta parella d'amics fufluners ha estat la Martina que va nèixer lo passat dia 31 de març. La petitona només va pesar 4 kilos i deu grams i medeix només 53 centímetres de llarg... la mare que la va parir! (donya Ana).
.
Enhorabona Ana i Isaac per aquest tesorito tant dolç!
.
Benvinguda al món Martina!
.
.