EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

29/11/08

Rococó Bananas (que no vol dir res però sona molt bé)

Rococó
tut
Gaudiu youtubescament del que ahir ens van oferir els cracs del Cric al Cabaret Coluche (caipirinhes a part):
.
http://width="425" height="344">
.
Le Coluche c'est magnifique!
.

28/11/08

Segona Gran Nevada al Montseny!

.
Estimats fuflunífers: enmig de la ventisca us escrivim aquestes quatre lletres amb els dits (i altres parts del cos) glaçadets de fred per fer-vos saber que AQUESTA NIT HA TORNAT A NEVAR AL MONTSENY!!!...
.
...El Servei Meteoro-ilògic de Can Fufluns ens informa que acaben d'obrir al trànsit la AP-7 i que ja no es necessari l'ús (obligatori) de cadenes. Porteu per si de cas els descansus i els nens els plàstics (o els trineus) per fer culenbajen. Això es tot, de moment. Nem a encendre una petita foguera per allò dels dits i altres parts del cos sensiblement glaçades. Seguiremos informando.
.

El Turó de l'Home vist des de Ca La Xica

27/11/08

Los Excéntricos: Rococó Bananas

.
.
.
Los Excéntricos. Rococó Bananas. Tres dels millors pallassos de l'escena catalana: Marceline, Sylvestre i Zaza. Atípics, innovadors, poètics, surrealistes, moderns i classics, prodigiosos, sorprenents... Tan però que tan bons que no cal que us donem altre informació que el lloc i l'hora de l'actuació:
.
.
amb ROCOCÓ BANANAS
.
Presentat per l'elegància en persona
(amb traje d'etiqueta i tot)
i la veu càlida i atersiopelada
d'en Claret Clown.
.

Lo Claret: clar i català.

.

Els Escarlata estrenen a Girona

.
.
Després de molta feina creativa, de mesos i mesos d'assajos i assajos, de crear i re-crear el seu univers artístic tant singular, d'unes quantes ampolles de clospi i de cava (font d'inspiració que mai s'acaba), i de kilos i kilos de pinso d'en Tomeu, per fi, diem, els Escarlata Circus estrenen el seu nou espectacle, Devoris Causa, al Festival Temporada Alta de Girona/Salt.


Que es preparin els gironins i els temporadaltaltins!
.
L'Aspa i la Bet tornen a les andades!

.


L'Aspa en un moment d'inspiració

.

18/11/08

El Mercant segueix navegant!

.
..

.
El Mercant segueix navegant!
.
Del regalet petit al regalàs gran!
.


.

SEGUIM NAVEGANT
AMB L'ALBERT DEL MERCANT!

.
EL MERCANT:
MOBLES i DECORACIÓ AMB ENCANT.
.
Àngel Guimerà 1, davant del Parc Infantil.
.

MARC MIRALTA QUARTET: DREAMS

.
.
THE MARC MIRALTA QUARTET:
Marc, Berta, Anna i Paula
.
.
En Marc Miralta, jazzman fufluner (bateria, percussió, vibràfon, cajón, taules hindús i qualsevol cosa que al donar-li cops faci sons) ha tret un nou disc al carrer amb un títol ben evocador: DREAMS.
.
A en Marc això de la batería li ve de lluny, si fa no fa des dels set anys ja tenia el ritme ficat a la sang: pares, veins, encara recorden com es tancaba a la seva habitació i, sense descans, practicaba "el bumba-bumba dels pebrots" (citem fons ben documentades). Des de llavors la seva carrera musical creix espectacularment, de la mateixa manera que creix el músic: als onze anys comença a rebre classes del bateria Pau Bombardó. Ha estudiat percussió clàssica i vibràfon. Va estudiar en la Escola de Música Zeleste de Barcelona (1980-1984), en el Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (1982-1989) i en la Berklee College of Music de Boston (USA) (1990-1993). Ha fet classes en el Taller de Músics de Barcelona i en seminaris nacionals i internacionals. Actualment fa classes de bateria i vibràfon de jazz en l'Escola Superior del Liceu de Barcelona. Ha actuat en festivals i clubs de jazz d'Europa, Amèrica del Nord, Suramérica, Àfrica i Orient Mig amb músics de la talla de Wynton Marsalis, Pat Metheny, Gary Burton, Steve Lacy, Paquito D'Rivera, Tete Montoliu, Art Farmer, Mark Turner, Joshua Redman, Perico Sambeat, Chano Domínguez, Lee Konitz, entre d'altres. Ha gravat més de trenta CDs, amb Perico Sambeat, Seamus Blake, OAM Trio, Mark Turner, Juan Perro, Mayte Martín, Gerardo Núñez, etc, etc, etc.
.
Aquest divendres 21 a les 21h a la Sala Luz de Gas, dins el Festival de Jazz de Barcelona, en Marc amb "l'altre" MARC MIRALTA QUARTET (Marc a la bateria, Seamus Blake al saxo, Bernardo Sassetti al piano i Joe martin al contrabaix) presentarà DREAMS, el seu nou disc.
.
Perquè flipeu: mireu aquest tema del Chano Domínguez Trio amb Mario Rossi i en Marc. És una petita delícia, una peça absolutament improvitzada en el moment (!), i, a part de que estimem a Monk, estimem a Tete i estimem a Chano i a en Marc, el títol del tema és que és ja una passada. Amb vosaltres el "Blues del Montseny"...
.
.
.
No por mucho madrugar amanece en el Somontano...
.
.

.

Marcel Gros al Cabaret Coluche

.
.
.
Com cada divendres nova proposta dels cracs del Cric al Cabaret Coluche: l'espectacle CADENA PRIVADA del clown manresà Marcel Gros.

La CADENA PRIVADA de Marcel Gros és com el bon vi: afinat pel temps i pel treball del pallasso per millorar-ne el resultat final, l'espectacle ha evolucionat i ha arribat a una maduresa de nivell...

Marcel Gros n'ha polit el guió i la posada en escena, hi ha introduït nous gags i ha prescindit d'alguns elements que li han permès reforçar el missatge que volia transmetre des del principi: el límit confús en què es troben la veritat i la mentida, la realitat i la ficció. Tot plegat passa en el marc d'un programa de televisió d'una cadena privada que, com totes, demana grans aplaudiments al públic i s'infla de publicitat per mantenir-se oberta.

No us ho deixeu per unaltre día: serà aquest divendres 21 a les 21h a la carpa petita feta cabaret del Circ Cric. 12 € l'entrada. Venda al mateix Cric.

.

Cinema al poble de Montseny

.
.
Continua el Cicle de Cinema per Nens al Casal de Cultura de Montseny. Totes les sessions són gratuïtes.
.
Aquest DISSABTE 22 de NOVEMBRE a les 11,30h del MATÍ es projectarà la peli "EL CID".
.

...i a les 17h, PER LA TARDA, "LAS CRÓNICAS DE NARNIA"

.

Aventures i màgia pels més menuts!

.

14/11/08

En Campanelli... estaba tomando cañas!

.
.
En Campa ha tornat a Can Fufluns!
.

La Marga, en Campa i la seva salvadora, la Maria Antonia

.
Gràcies a tothom que l'heu cercat arreu, per racons i forats, patis i golfes, que us heu preocupat per ell i per nosaltres i especialment gràcies, moltes gràcies, a la nostra estimada fuflunera Maria Antonia que el va trobar ahir... al Club de Golf de Gualba!!

Com va arribar fins allà és tot un misteri.


En trobar-lo força desnutrit, en la pell i els ossos, la Maria Antonia li va fer d'urgència els primers auxilis allà mateix donant-li un tall ben generós de truita de patates.
.
Ara, amb el tractament que l'hi estem aplicant de caldo i carn d'olla, el pacient Campanelli evoluciona favorablement.
.
Dedicada a en Campa i per tots vosaltres aquesta rumba mítica d'en Peret acompanyat per Muchachito Bombo Infierno...
.
http://
.
.

Los Dos Los: Volare

.
.
Enric i Piero, dos de Los Dos Los
.
A principis del 2007, després de variades experiències teatrals en solitari Piero Steiner i Enric Ases es retroben per a iniciar la creació de Volare. Aquests dos artistes ja havien col·laborat anteriorment en propostes tan suggeridores i innovadores com Los Los i Zotal Teatre, amb les quals viatgen per mig món i obtenen prestigiosos premis (Premi de la Crítica de Barcelona i Premio Fad, entre altres). Propostes que, tant per la seva forma com pel seu contingut, en el seu moment obren camins, proposen llenguatges, creen corrents...
.
Podríem dir que per formació i per vocació, la força dels seus espectacles es basa en el treball actoral a partir del com creen un submon de personatges extirpats del quotidià, amplificats o deformats per l'humor -un humor àcid, amarg- assolint , així, provocar en l'espectador un dulcíssim nus a la gola.
.
Los Dos Los proposen un univers teatral en el qual els elements d'atrezzo són mínims (pur context) i la narrativa dramàtica és resumida a l'essencial. Un imaginari que impacta en l'espectador de forma atroçment directa. Una barreja original d'absurd i poesia. En els seus espectacles éssers marcats per l'infortuni, com absurds peixos abismals, prenen terra mentre somien aire.
.

.
Avui a les 9 de la nit ens presentaràn el seu Volare al Cabaret Coluche dels cracs del Cric. Entrades al Centre d'Informació o a les mateixes taquilles del Cric.
.
.
.
butis & pà amb tomàquet
.
caipirihnas & mojitos
.
vi negre & claret
.
fufluners & fufluneres
.
crics & cracs
.
circ & molt més!
.

8/11/08

Jesús Lizano: "Hasta que todos fuéramos niños"

.
.
.
Un poeta combatent i a l’hora contemplatiu, un poeta de la revolució, de les idees, un poeta dels nostres dies, Jesús Lizano és, a part de tot això, un gran rapsode, una veu conscient que resisteix, que viu segons les seves idees, un home d’un altre temps que viu entre nosaltres. Viu apartat del poder literari, nascut a Barcelona l'any 1931, viu a Lizania.
.
Filòsof. Poeta. Pensador libertari.
Jesus Lizano: Fufluner. Mamífer.
.
Fa temps que en Poltrona, mamífer i bèstia de circ, ens parlà d'ell i ens llegí aquest poema:
.
.
.
MAMÍFEROS
.
.
Yo veo mamíferos.
Mamíferos con nombres extrañísimos.
Han olvidado que son mamíferos
y se creen obispos, fontaneros,
lecheros, diputados. ¿Diputados?
Yo veo mamíferos.
.
Policías, médicos, conserjes,
profesores, sastres, cantautores.
¿Cantautores?
Yo veo mamíferos...
.
Alcaldes, camareros, oficinistas, aparejadores
¡Aparejadores!
¡Cómo puede creerse aparejador un mamífero!
.
Miembros, sí, miembros, se creen miembros
del comité central, del colegio oficial de médicos...
académicos, reyes, coroneles.
Yo veo mamíferos.
.
Actrices, putas, asistentas, secretarias,
directoras, lesbianas, puericultoras...
La verdad, yo veo mamíferos.
.
Nadie ve mamíferos,
nadie, al parecer, recuerda que es mamífero.
¿Seré yo el último mamífero?
.
Demócratas, comunistas, ajedrecistas,
periodistas, soldados, campesinos.
Yo veo mamíferos.
.
Marqueses, ejecutivos, socios,
italianos, ingleses, catalanes.
¿Catalanes?
Yo veo mamíferos.
.
Cristianos, musulmanes, coptos,
inspectores, técnicos, benedictinos,
empresarios, cajeros, cosmonautas...
Yo veo mamíferos.
.
.
* * *
.
A vegades ens oblidem d'un fet força important:
.
ens oblidem de l'infant que vem ser, del que som (si volem) i del que serem (si ens dona la gana). Lizano ens ho recorda en el poema "La conquista de la inocencia": Resulta que soy un niño / que todo / ha ido haciéndome un niño...
.
Tret del youtube, recitat per ell mateix:
.
.
.
.
LA VERDAD
.
Confusa y sangrienta
no busques la verdad:
busca la inocencia.
.
Jesús Lizano, mamífero.
.

En defensa de Clint Eastwood jr.

.
Davant l'allau de comentaris al respecte voldriem informar-vos de que LA GATETA DEL CELLER NO ESTÀ EMBARASSADA.

.

.
LA GATETA DEL CELLER ES DIU CLINT EASTWOOD (jr.) i ÉS UN GATET QUE NO ESTÀ EMBARASSAT: ESTÀ GORDO.
.
(Seguim sense notícies d'en Campanelli. Gràcies a tothom per el vostre afecte.)

6/11/08

Albert Pla al Coluche: El Lado Más Bestia de la Vida

.
..
.
El Pla al Cric, al Cabaret Coluche dels divendres, aquest divendres dia set, a les deu de la nit, per tant sols divuit euros, entrades ja a la venda, al servicaixa, al centre d'informació de sant esteve, a les taquilles del cric, el nas de pallasso, la napia de pallasso, els pebrots de pallasso, les butifarres i els mojitos, el pà amb tomàquet de la Lulú, el clos del pinell, garnatxa, carinyena i syrah, quatre mesos de roure francés, la diferencia és notable...
.
.
.
...però sempre transitant por el lao más bestia de la vida:
.
.

Cineclub Sant Esteve: Irina Palm

.



Divendres 7 de Novembre al Casal Municipal de Sant Esteve i per només 3€ l'entrada podreu veure la comèdia (politicament incorrecta) Irina Palm (Gran Bretanya, 2007) del director Sam Garbarski i interpretat per (la gran) Marianne Faithfull, Miki Manglovic i Kevin Bishop.

SINOPSI: Maggie, vídua de 5o anys, necessita diners desesperadament per pagar el tractament mèdic que necesita el seu nét... i troba feina en un sex shop on treballa amb el pseudònim d'Irina Palm.

Potser no seria més que altra comèdia anglesa de no ser per la increïblement divertida i enigmàtica interpretació de Marianne Faithfull. ( The New York Times)

http://

.

4/11/08

With a Little Help From My Fuflufriends

..
Fa uns quants dies, massa ja, que en Campanelli (en "Campa" pels amics) falta de Can Fufluns. És força estrany, però ha desaparegut. En Campa no porta microxip ni collar, és amb nosaltres al celler perquè si, perquè vol, des que ens vem arreplegar fa uns quants anys. La nostra esperança és que algú l'hagi trobat pel carrer i, pensant que és abandonat, se l'hagi dut cap a casa seva per donar-li un bon jaç. Si és així, si us plau: torneu-lo al celler. El seu germà, en Clinteastwood, i tots els fufluneirus el fem molt a faltar.

.
És molt fàcil de reconèixer-lo: té ulls de déu antic i el llavi de sota lleporí (fruit de l'encontre amb un gos). És molt bona persona i tant ben educat que, quan té, fa pipi al wàter.
.