EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

29/8/08

Cabaret Serrat Live in Sant Esteve

.
.

Que aquest és un racó de món farcit de talent és un fet indiscutible. No son pocs els santestevencs, palauencs i montsenyencs que s'hi dediquen, i amb ganes!, a fer-nos els dies més interesants i agradables amb les seves propostes artístiques, lúdiques i creatives. Gent del món del circ, del cinema, del món del teatre, músics i cantants, escriptors, pintors, ballarins, titellaires... amics fufluneros que aniran traient el nas per aquest blog de Can Fufluns i dels que, xino-xano, ens anirem fent ressò.



Avui us convidem a participar de la proposta que ens fan en Magí i na Joana Serra per el proper DIUMENGE 7 de SETEMBRE a les 19h al TEATRE PARE CASALS DE SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA. L'espectacle duu per títol CABARET SERRAT i ens oferirà, justament, un collage d'alguns d'aquests artistes dels que avants hem fet esmena.

De moment estem segurs que col.laboraran els següents:


Presentarà el cabaret en YERAY PEDRET; farà de les seves en CLARET PAPIOL (clown); na MARIA GIRÓN ens oferirà un treball de figures de paper en projector de làmines (espectacle inèdit d'arts plàstiques); la COMPANYIA EL PISTOLET, l'ENRIC i en RAT, un work-in-progress de l'espectacle de circ "El gran petit"; ens esquitxaran amb la poesía de l'ORIOL PRAT, interpretades per la LAURA CORDOVA i en RAIMON MOLINS; en PAU FIGUERES posarà la música... i com no podria ser d'altra manera... DANSA PER UN TUBU! COMPANYIA CÒDOLS, na JOANA i na MIREIA, presentaràn una peça d'improvització i contemporani, en MAGI SERRA un solo de dança, impuls inèdit dalt de l'escenari i LAIDA i JORDI, de COMPANYIA FACTORIA MASCARÓ ens regalarán un fragment de l'espectacle "El Jardí de les Meravelles". Tot aixó il.luminat per en JORDI RUBIO i amb l'escenografia de
MARIA BARTRONS.




No us perdeu aquest espectacle per donar suport en la formació de dansa de la JOANA i en MAGÍ.

Les entrades (per només 3€!!) seràn a la venta una hora avants de que comenci l'espectacle.

Joana, Magí i a tots els que participeu d'aquest espectable...

MOLTA MERDA!!!

23/8/08

Factoria Mascaro Live in London































The Dancers Shoes...

...aquests peuets que veieu a les fotos d'en Joan, d'en Quim i d'en Lluis i els de tots els ballarins de Factoria Mascaró són en aquest mateix moment representant a Londres, a Trafalgar Square, la seva última creació de dança contemporània: El Jardí de les Meravelles, una sàtira, a voltes turbadora, sobre l'home i el seu entorn natural i urbà.


Amb aquest espectacle celebren els seu 10è aniversari (per molts anys guapus!!). The Garden of Wonders el van presentar el juny d'aquest any al Greenwich & Docklands Festival de Londres. Els dies 21, 22 i 23 d'Agost, també a Londres, s'els ha pogut veure al Trafalgar Square International Festival. A Catalunya els podrem veure els dies 11 i 12 de setembre a la Fira de Teatre de Tàrrega.

Mentres esperem veure aquesta meravella de El Jardí de les Meravelles pels carrers del nostre propi poble, i per qui no els hagi vist per TV3 fent trempar al respectable públic londinenc amb les seves sorprenents i innovadores coreografies, pot fer-ho clicant aquí.


19/8/08

Benvingut al Montseny Pol!










Per fi! Ja el tenim aquí!
Benvingut Pol!!

Després d'uns quants mesos movent-se massa a la panxa de la mama per fi ha vingut al món en Pol. Tan guapo com la mama i, sospitem (qué li farem!) tan piula i franganillu com el papa.
.
.
.

Enhorabona Mireia i Fran
.
per aquest fuflunero petit
.
tan ben parit!

15/8/08

Gran Cava d'Abbatis: L'Audrey Hepburn dels caves





















Fruit de la audàcia i de la sensibilitat del nostre enòleg més estimat, l'Isaac Rabadà (a la foto de dalt amb la Marga, Cellerera Major de Can Fufluns), compinxat, perdó, amb la col.laboració, frec a frec, d'en Joan Carles Ibáñez, sumiller de El Racó de Can Fabes, neix aquest gran cava: el Gran d'Abbatis de Cellers Tríada.
.
Només una paraula el defineix: ELEGÀNCIA: Elegant es la seva copa aromàtica, subtil, delicada i fragant, elegant la seva agulla, finísima i integrada, i elegant la manera com s'elabora. Elegant, sense artificis, com l'Audrey Hepburn a Breakfast at Tiffany´s.

Deia Balzac que 'Elegància és la ciència de no fer res igual que els altres, però semblant que tot és fet de la mateixa manera que ells'. Aquest és el mèrit, d'aquí l'elegància, d'aquest cava imposible: ser l'unic en el món fet 100% de Parellada. Tot això fruit del saber, de tota la ciència i l'audàcia d'aquests dos agosarats compinxes, perdó: estrets col.laboradors, en Joan Carles i l'Isaac. Les vinyes velles del Clos Mas Aragó (als voltants del Monestir Cistercenc de Santes Creus ), el sol argilenc, calcari i pedregós en que aquestes arrelen, la verema feta a mà, la cura amb que seleccionen els millors ceps i els millors raïms, l'exquisit procés de vinificació al celler i la passió, l'estima i el respecte (cap a la natura, cap a tots vosaltres que omplireu la vostra copa amb el seu cava) fan la resta.

Quant vingueu a Can Fufluns ens el podeu demanar bé pel seu nom, Gran D'Abbatis, o bé pels altres amb els que, encara més, se'l coneix en aquest racó del Montseny: 'el cava preferit de la Marga', 'el cava de la Marga' o, senzillament, 'l'Audrey Hepburn dels caves'.
.
.
Gran Cava D'Abbatis:

Elaborador: Cellers Tríada, La Secuita (Tarragona)

Finca: Clos Mas Aragó.

'Coupage': 100% Parellada de Vinyes Velles.

Grau d'alcohol: 11,5º

Criança: 12 mesos en ampolla.

Tast: Té un color grog verdós, brillant. Agulla finísima de corona excel.lent. En nas predominen els aromes de fruita amb suaus records de cítrics. En boca es fresc i lleuger amb gust de fruits amb tons herbàcis i fines notes de l'envelliment en ampolla.
.
.
.

10/8/08

ZONA V.I.P (Very Important Piltrafillas)




Davant de l'inesperat èxit internacional e intercomarcal del nostre àlbum de fotos familiars ens hem vist obligats a dividir el CAN FUFLUNS ARREPLEGATS HEARTS CLUB BAND en dos àlbums: L'ARREPLEGATS Vol.1 i L'ARREPLEGATS Vol.2, que, dia a dia, segueixen omplint-se de gent com la Valmanya d'aigua quan plou amb ganes.
Ambdos àlbums els trobareu a la nostra (prestigiosa) ZONA V.I.P on, a més, al SERVEI D'ATENCIO (ESPIRITUAL) AL CLIENT sereu atesos si us cal, sigui el que sigui el vostre cas, pels més qualificats profesionals entesos en la materia.

2/8/08

El nas de pallasso






El Pallasso August és el Fufluns del circ. Amb el seu nas de pallasso l'August és Fufluns, i viceversa. Sempre murri, trapella, juganer i (amb causa) rebel com encara queden pocs en aquest món de mones.


D'aixó de ser murri i fuflunejar a tort i dret qui en sap un munt es en Jaume Mateu, en Tortell Poltrona. Sap que els nens són més prop de la veritat que nosaltres els adults i que hi ha uns quants mons més enllà d'aquest mon nostre d'audis, d'mp3 i de pantalles de plasma; que hi ha uns quants mons que sempre són en pre-guerra, en guerra o en post-guerra on els nens juguen a disparar-se els uns als altres; mons on costa molt viure i que no et matin, en que es pasa gana tots els dies i en els que la grip mata.

En Poltrona, amb Pallassos sense Fronteres, de mons en guerra en coneix uns quants: els Balcans, Guatemala, Colòmbia, Kosovo, Chiapas, Sri Lanka, Sierra Leone...

Aquest 6 d'agost, amb en Monti, l'Antoine Durdilli, la Lucia Pennini i en Pau Sarraute marxaran cap a Haití, on també les donen maldades.

En Poltrona sap ben bé el perquè de la seva insistència a portar somriures allà on hi ha llàgrimes. Ell mateix ho deixa ben clar en aquest fragment del llibre 'Diaris de viatge. Tortell Poltrona amb Pallassos sense Fronteres'. Diu: "Al camp de refugiats de Veli Joze, a Croàcia, a mig matí vam fer l'espectacle CLOVNI on, amb l'excusa de llançar-me a un got d'aigua des de dalt d'una torre de 12 metres d'altura, anava realitzant diverses entrades. Aquells ulls, les boques obertes mostraven els forats a les dentadures dels adults... Així va començar Pallassos sense Fronteres, l'ONG. Era el 26 de febrer de 1993 i ens vam quedar de "pasta de boniato" en veure que els nens que no tenien res i que ho habíen perdut tot es refeien a partir d'una rialla. Un somriure posaba gel a les ferides i a l'odi. Va ser com una sortida cap a l'esperança. La utilitat del meu ofici es va posar en evidència: ja no era una teoria, el pallasso obre l'ànima, dóna consol. Tot i la seva feblesa, és el remei més fort davant de les barbaritats dels mateixos homes."

Queda tot dit: en aquest món (de mones) calen més nassos (de pallasso).

Us desitgem Poltrona i amics, de tot cor, Sort, Salut, Circ i Utopía!